Sikke en hammer: Her er NHL's hårdeste slagskud

Nashville Predators' Shae Weber vandt slagskuds-konkurrencen ved NHL's All-Star-weekend med et drøn på 174,5 km/t

Der er flere grunde til, at Shae Weber hæver 14 millioner dollar (93 millioner kroner) om året for at spille ishockey.

En af dem er, at Nashville-kaptajnen forstår at hamre et slagskud af sted.

Det viste han med al ønskelig tydelighed til NHL'a All-Star-weekend, der traditionelt bliver indledt med en række konkurrencer inden den egentlige All-Stars-kamp.

Frederik Andersen reddede natten til torsdag dansk tid 30 afslutninger. (Foto: AP) Ishockey NHL-dansker imponerer stort trods sygdom

I kategorien slagskud var Weber helt suveræn med en regulær hammer, der klokkede 174,5 km/t. En del mere en konkurrencens nummer to, Washington-stjernen Alexander Ovechkin, der blev registreret for et forsøg på 162 km/t.

Dermed slog Weber også sin egen personlige rekord med en anelse, men han mangler stadig lidt for at nå Boston-kaptajnen Zdeno chara, der i 2012 satte rekord med et forsøg på 175 km/t.

- Jeg var overrasket. Jeg vidste, at jeg kunne, men det er svært. Man ved aldrig, hvor hårdt skuddet er, før det står på displayet.

- Jeg lagde stort set alt, jeg havde i det skud, og så håbede jeg bare på det bedste, sagde Shae Weber, der var på Team Toews, efter konkurrencen.

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Oliver Lauridsen har optrådt i Flyers-trøjen. (Foto: Zuma Press) Ishockey Dansk NHL-nedtur: Lauridsen på lynretur til AHL

Der blev også konkurreret i andre discipliner som eksempelvis hurtigløb og præcisionsskud.

I alt vandt Team Foligno, med kaptajn Nick Foligno, 25-19 over Jonathan Toews' Team Toews.

0 kommentarer
Vis kommentarer