Annonce:
Annonce:

Sportsstjerne kopierer Wozniacki: Er nudist og altid nøgen

Nu går to langskæggede ishockey-stjerner i fodsporene på den danske tennis-stjerne Caroline Wozniacki - det handler om nøgenhed

Joe Thornton og Brent Burns er her i aktion for San José Sharks. Langskæggede stjerner på skøjter. (Foto: AP)
Joe Thornton og Brent Burns er her i aktion for San José Sharks. Langskæggede stjerner på skøjter. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Ishockey

For nylig prydede den danske tennis-stjerne Caroline Wozniacki splitternøgen forsiden af det populære magasin ESPN.

Her er den så: Wozniacki viser ny fræk nøgen-forside frem

Men nu er der kommet helt ny boller på suppen. Hele fire af slagsen, hvis man kan udtrykke det sådan. Det er nemlig de to langskæggede amerikanske ishockey-stjerner Brent Burns og Joe Thornton fra holdet San José Sharks, der pryder den nye forside af ESPN, hvor de begge poserer helt nøgne, men dog dækker deres ædlere dele med deres hænder. Et usædvanligt vildt billede, hvor de amerikanske ishockey-stjerner ligner vaskeægte danske vikinger med langt skæg. 'Vi har som sagt kun det skæg, vi sidder på', lyder et gammelt dansk ordspil, og det passer virkeligt godt her.

Annonce:

Siden 2009 har ESPN  udgivet et unikt nummer en gang om året. Nemlig det såkaldte 'The Body Issue', hvor idrætsstjernere poserer helt nøgne med det formål at hylde den atletiske sportskrop og markere, at den adskiller sig markant fra person til person og fra sport til sport.

I 2017 udgivelse af 'The Body Issue' er det de populære langskæggede holdkammerater 32-årige Brent Burns og den 38-årige Joe Thornton viser en side af sig selv, som aldrig har set før. De to ishockey-spillere er normalt klædt på fra top til tå i ishockey-udstyr og beskyttende puder og mund- og skridtbeskyttere. Men nu leger de altså Adam og Eva på forsiden af ESPN.

- Man ved aldrig, hvad man kan forvente sig af sådant noget. Det var bare 'boom', nu kører vi derudaf, fortæller Brent Burns til magasinet og tilføjer:

- Vi smed vores tøj og kiggede hinanden i øjnene og skreg af grin. Pludselig skulle vi også lave en 'face off' overfor hinanden helt nøgne. Det var meget interessant, siger Burns, der netop er blevet kåret som verdens bedste ishockey back.

Annonce:

Burns er i øvrigt ikke så meget for at tale om sin egen krop, Han foretrækker at pege på Joe Thorntons krop:

- Joe har trænet hårdt for at komme til at se ud, som han gør. Men jeg lige er kommet hjem fra ti dages rejse til Disneyland. Jeg spiste kager og is med mine børn. Jeg tror faktisk, at folk mest grinede af min krop, og samtidigt er Joe en fyr, der føler sig meget bekvem, når han er nøgen. Han er altid nøgen. Han er nudist, siger Burns med et smil.

De langskæggede ishockey-stjerner Brent Burns og Joe Thornton. (Foto: AP)
De langskæggede ishockey-stjerner Brent Burns og Joe Thornton. (Foto: AP)
 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: