Annonce:
Annonce:

Stort dansk NHL-skifte: Her er Mikkel Bødkers nye klub

Colorado Avalanche kommer fremover til at nyde godt af Mikkel Bødker, der som ventet blev en del af handlerne på sæsonens sidste transferdag i NHL

Mikkel Bødker er på tredjepladsen over de mest scorende i Arizona Coyotes i denne sæson. Snart tørner han ud for Colorado Avalanche. (Arkivfoto: AP)
Mikkel Bødker er på tredjepladsen over de mest scorende i Arizona Coyotes i denne sæson. Snart tørner han ud for Colorado Avalanche. (Arkivfoto: AP)
Annonce:
Følg Ishockey

Efter otte år i Phoenix fortsætter den danske ishockeyspiller Mikkel Bødker NHL-karrieren i Colorado Avalanche. Det bekræfter hans hidtidige klub, Arizona Coyotes, på Twitter.

Bødkers kontrakt med Arizona Coyotes stod til at udløbe efter denne sæson, og derfor var Bødker selv indstillet på, at han skulle tage afsked med klubben, hvor han i denne sæson har været en fast bestanddel af førstekæden.

Mikkel Bødker er i denne sæson noteret for 39 point (13 mål og 26 assister) i 62 kampe, hvilket placerer ham på tredjepladsen på holdets interne topscorerliste.

En plusminus-statistik på minus 28 pynter dog ikke på sæsontotalen. Det betyder, at modstanderne har scoret 28 gange mere end Arizona i den tid, Bødker har været på isen.

Annonce:

- Det har været en underlig dag i dag. Der skete ikke rigtig noget, men pludselig fik jeg et opkald fra min agent, der sagde, at jeg var blevet sendt til Colorado, siger Mikkel Bødker i et interview med Sportsnet.

- Det er selvfølgelig en sjov situation, fordi de to klubber er i konkurrence om en plads i playoff. Men der er meget talent i Colorado, som vi har haft mange hårde kampe imod, så det er en sjov mulighed for mig, lyder det fra Bødker.

Ifølge en række amerikanske medier får Arizona forwarden Alex Tanguay og de to talenter Conner Bleackley og Kyle Wood i bytte for den 26-årige dansker.

Mikkel Bødker blev i draften i 2008 valgt som nummer otte og er fortsat den højest draftede danske spiller i NHL's historie. Han nåede i alt 445 kampe for Arizona Coyotes.

Med skiftet til Colorado Avalanche kommer Bødker tættere på en plads i denne sæsons playoffkampe om Stanley Cup-trofæet.

Colorado har scoret 68 point i sine første 62 kampe og ville snige sig med i slutspillet på yderste mandat, hvis grundspillet sluttede nu. Arizona har otte point færre.

Annonce:

Bødkers nye klub holder til i Denver og har to gange vundet Stanley Cup, senest i 2001.

Frans Nielsen scorer to gange og sænker Minnesota

Hårdt arbejdende Andersen vinder igen i NHL

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: