Super-karakterer efter rekord-sejr

Samtlige danskere leverede i rekordsejren på 9-0 over Storbritannien

De danske spillere kunne juble mod briterne - ofte. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix
De danske spillere kunne juble mod briterne - ofte. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix

KOSICE (Ekstra Bladet): Den største danske sejr i ishockeyens bedste række fortjener naturligvis topkarakterer til spillerne.

Dog må man konstatere, at baggrunden ikke var den dyreste. Storbritannien havde ikke meget at byde på og gjorde sjældent livet svært for Sebastian Dahm i målet.

Det ændrer ikke ved, at holdindsatsen var formidabel, og at de rød-hvide holdt disciplinen i 60 minutter og kørte briterne midt over.

Du kan se Ekstra Bladets karakterbog herunder:

 

God
4

Sikker sidste skanse. Tog alt det, han skulle, uden dog at have for meget at lave.

DIU

 

Uden for bedømmelse
UB

Sad hele kampen på bænken og kom derfor ikke i aktion.

DIU

 

God
4

Sad meget ude mod Tyskland, men fik godt med istid i dag. Sendte et projektil af sted til 4-0 og gav danskerne en god start på 2. periode.

DIU

 

God
4

Kom ind i stedet for en syg Stefan Lassen og gjorde det fornuftigt. Viste, at han er klar til at blive brugt mere.

DIU

 

Super
5

Danmarks jernmand var igen på isen i næsten en tredjedel af kampen. Slider og slæber i defensiven, hvor han er med i det meste.

DIU

 

God
4

Ikke en finger at sætte på den defensive indsats. Var solid i kæden med unge Oliver Larsen.

DIU

 

God
4

Ofrede sig gang på gang i defensiven og er heller ikke bange for at blokere en puck, selv om det giver blå mærker. Fungerede godt med Bruggisser.

DIU

 

God
4

Skiftede makker til Jensen Aabo, og det gik godt. De er begge glade for at spille pucken, men der gik ikke lir i den af den grund.

DIU

 

God
4

Meget fornuftig landskamp af den unge Pantern-spiller. Viste på ny, at han er fremtidens mand på landsholdet.

DIU

 

Super
5

Mere aggressiv i sit spil - det klæder ham. Måtte dog vente helt til 6-0, før han fik hul på mål-bylden, men kvitterede så med endnu en til 7-0.

DIU

 

Super
5

Spillede en solid kamp og var med sit gode skøjteløb altid en stressfaktor for briterne. Leverede en herreindsats med sine mange og hurtige returløb.

DIU

 

God
4

Den danske kaptajn blev sparet i 3. periode, fordi han fik et slag på benet i 1. periode. Han kunne være fortsat, men man valgte at spare ham.

DIU

 

God
4

Igen en hvirvelvind på isen for Danmark. Knoklede upåklageligt, men var ikke involveret i lige så mange scoringer, som han plejer.

DIU

 

Genialt
6

Begik et par fejl først i kampen, men fik rettet ind. Lagde op til tre scoringer, og specielt pasningerne til 1-0- og 6-0 var verdensklasse. Leverede selv en ren klaphammer til 5-0.

DIU

 

God
4

Leverede på ny en god arbejdsindsats og kom endelig på tavlen med et point.

DIU

 

God
4

Spillede en god kamp i den danske tredjekæde, men måtte alligevel gå fra isen uden point.

DIU

 

God
4

'Zlatan' viste på ny, at han har gode hænder og godt blik for spillet. Var på pletten med 1-0-målet og leverede et oplæg til Morten Poulsen.

DIU

 

God
4

Scorede sit andet mål ved dette VM, da han slog til i powerplay til 2-0. Havde specielt i kampens første halvdel godt gang i skøjterne.

DIU

 

God
4

Den unge nordjyde leverede varen, når han var på isen og kvitterede med to assists. 

DIU

 

God
4

Fik lidt mere at lave i tredje periode, da de danske center-spillere blev roteret, efter at Regin var gået ud. Fik lov at assistere Morten Poulsens sidste scoring.

DIU

 

Genialt
6

Det er ikke hver dag, at Morten Poulsen laver hattrick. Men han er en af dem, man under det. Leverer altid til VM - nu har han gjort det igen.

DIU

Se også: Dansk landstræner raser: - Det mest tynde lort, jeg nogensinde har set

Vladimir Putin blev ikke stående på skøjterner. Foto: Ritzau Scanpix Ishockey - 11. maj. 2019 - kl. 21:34 Putin ydmyget for åben skærm

 

5 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere