Surt for landsholdet: Endnu en NHL-dansker videre i slutspillet

Ottawa Senators formåede ikke at udnytte fordel af hjemmebane i sjette kamp mod Montreal Canadiens

Ottawa Senators målmand Craig Anderson og bag Marc Methot laver en dansker sandwich (Foto: AP)
Ottawa Senators målmand Craig Anderson og bag Marc Methot laver en dansker sandwich (Foto: AP)

Montreal Canadiens med den danske landsholdsspiller Lars Eller i truppen er videre til anden runde i slutspillet i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Natten til søndag vandt holdet 2-0 på udebane over Ottawa Senators og kom dermed op på de afgørende fire sejre.

Ottawa havde vundet to af de fem foregående opgør, men formåede ikke at fremtvinge en syvende og afgørende kamp trods fordel af hjemmebane.

Lars Eller var på isen i godt 17 minutter, men havde ingen andel i sit holds to scoringer, fremgår det af NHL's hjemmeside.

Brendan Gallagher bragte Montreal foran i første periode. Ottawa tog i kampens slutsekunder sin målmand ud i jagten på en udligning, men det udnyttede udeholdets Max Pacioretty til at banke pucken i det tomme mål til 2-0.

Lars Eller i aktion mod Senators (Foto: AP)
Lars Eller i aktion mod Senators (Foto: AP)
 

Montreals avancement i slutspillet betyder, at holdet skal møde enten Detroit Red Wings eller Tampa Bay Lightning i næste runde.

Det betyder dog samtidig, at Lars Eller ikke kommer til at forstærke det danske ishockeylandshold, når det lørdag tager hul på VM i Tjekkiet med en kamp mod Slovakiet.

Det betyder dog ikke, at Lars Eller er udelukket fra at deltage i VM, hvis Montreal Canadiens bliver slået i næste runde af slutspillet.

Selvom det ikke blev til mål for Lars Eller i nattens kamp, kan du se et par tidligere NHL-kasser fra danskeren herunder

Her en vigtig overtidsscoring

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere