Syv gyldne minutter ender elendige stime

Spillerne fra Rødovre Mighty Bulls smagte sejrens sødme tirsdag og stoppede en trist stime på 13 kampe

Brady Vail stod for den første scoring, da Rødovre endelig fik en sejr i Metal Ligaen. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Brady Vail stod for den første scoring, da Rødovre endelig fik en sejr i Metal Ligaen. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Efter 13 nederlag i træk har Rødovre Mighty Bulls isoleret sig selv i bunden af Metal Ligaen i ishockey. Men tirsdag fik vestegnsklubben endelig stoppet den resultatmæssige nedtur.

På egen is lykkedes det på en fremragende anden periode at besejre Esbjerg Energy med 3-1. Hjemmeholdet scorede alle tre mål på syv minutter.

Det er holdets blot tredje sejr efter 18 kampe i grundspillet. Tre gange har man tabt efter overtid, hvilket betyder 12 point i tabellen.

Det er syv point færre end mesterholdet Rungsted Seier Capital, som højst overraskende er næstsidst på ottendepladsen i tabellen. Rungsted har spillet en kamp mindre. Kun niendepladsen kommer ikke i slutspillet.

Brady Vail åbnede ballet efter 26 minutters spil. Fem minutter senere gjorde Brendan Harms det til 2-0, inden Magnus Carlsen udbyggede til 3-0 blot to minutter efter.

Gæsterne var for alvor på hælene, selv om det lykkedes at reducere ved Phillip Schultz to minutter efter Rødovres 3-0-mål.

I sidste periode handlede det for hjemmeholdet om at lukke af bagude, og missionen lykkedes. Tre tiltrængte point blev fightet hjem for Rødovre.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby