Topholdet udbygger føringen

Rungsted Seier Capital udbyggede føringen i Metal Ligaen med en sejr på 3-2 ude mod Herning Blue Fox

Det blev til endnu en sejr til Rungsted i Metal Ligaens grundspil. Foto: Lars Møller
Det blev til endnu en sejr til Rungsted i Metal Ligaens grundspil. Foto: Lars Møller

Ishockeyholdet Rungsted Seier Capital fortsætter den suveræne march mod sejren i Metal Ligaens grundspil efter en udesejr på 3-2 over Herning Blue Fox.

Hjemmeholdet var dog tæt på at lave et flot comeback efter at have været nede med 0-3 efter de to første perioder, men sjællænderne holdt hovedet koldt i den hektiske slutfase.

Charles Sarault, Oliver True og Rasmus Thykjær Andersson stod for Rungsteds mål, mens Markus Jensen og Lasse Lassen satte reduceringerne ind for Herning.

Der var masse af drama og en del tumult i tredje periode, og de mange afbrydelser var Herning tæt på at bruge til at bringe sig tilbage i kampen.

Lasse Lassens 2-3-scoring faldt godt et minut før tid, da man satsede med at tage målmanden ud. Men selv om satsningen blev gentaget i det sidste minut, kom udligningen ikke.

Rungsted fører Metal Ligaen med syv point ned til Sønderjyske, mens Herning indtager sjettepladsen.

Se også: Kæmpe gave til Liverpool! City dummer sig

Se også: Mistænkt for vold: Fodboldspiller afhørt af politiet

Se også: Spansk galehus: Genansætter fyret træner

Christian Eriksen står over for en afgørende sommer. Tottenham-stjernen er på ønskelisten i Real Madrid, der skal have en afløser for Modric. Foto: Ian Walton/Ritzau Scanpix Sport og Spil Spillet om Eriksen: Sådan afgøres hans fremtid

Paul Onuachu kan give FC Midtjylland en hektisk afslutning på vinterens transfervindue. Foto Sport og Spil Nedtælling til transfer-deadline: Det kan eksplodere i FC Midtjylland

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere