Træneren kylet ud - spillerne ryger også ud og ind

Herlev Eagles har ikke kun lagt sig ud med den fyrede assistenttræner Morgan Persson - tre spillere er også blevet fyret, og der venter nu en sag der også

Morgan Persson er ikke den eneste, der på et ulovligt eller i bedste fald spinkelt grundlad er blevet fyret i Herlev. (Foto: Lars Poulsen)
Morgan Persson er ikke den eneste, der på et ulovligt eller i bedste fald spinkelt grundlad er blevet fyret i Herlev. (Foto: Lars Poulsen)

Det er ikke kun blandt trænerstaben, at Herlev Eagles reagerer prompte, som i situationen, hvor assistenttræner Morgan Persson efter blot halvanden måneds ansættelse fik sparket, men ikke fik sine penge, han havde til gode ifølge sin kontrakt.

Også i spillertruppen har der været en sand svingdør siden sæsonstart.

Den dårlige start fik klubben til efter halvanden måned at fyre målmand Mattias Pettersson, der på hjemmesiden blev udlagt til ganske enkelt ikke at være god nok.

Se også: Herlev skøjtede træner ud på sidesporet

Meget bedre gik det ikke for slovakkerne Radomir Heizer og Branislav Bendik. Måneden efter fik de sparket – også de blev på hjemmesiden vurderet til ikke at være gode nok, og det blev udlagt til at være ’i fælles forståelse’.

Alle er efterfølgende blevet erstattet af spillere på korttidskontrakter.

Da der i sommerferien var en konflikt under optrapning i Metal Ligaen, blev løsningen blandt andet, at standardkontrakterne i ligaen blev ændret til ikke at omfatte en prøveperiode i en tidsbegrænset uopsigelig kontrakt.

Se også: Herlev-ledelse freder træneren efter elendig sæsonstart

Alligevel har netop den passus optrådt i de nu tidligere Herlev-spilleres kontrakter, og det har derfor rent juridisk været muligt for Herlev at sende spillere på porten.

Derfor har spillerne henvendt sig til Danske Elitesportsudøveres Forening for at få hjælp til at føre en sag.

0 kommentarer
Vis kommentarer