TV: Se det danske bidrag til New York-målfest

Frans Nielsen var både målscorer og oplægger i lokalopgør på Long Island mandag, men Islanders tabte tæt kamp.

Frans Nielsen scorede og stod også for en målgivende aflevering, da New York Islanders natten til tirsdag tabte 5-6 hjemme i lokalopgøret mod New York Rangers.

Danskerens klub ligger stadig lunt i forhold til en plads i slutspillet, men bliver med nederlaget nu også presset nedefra af blandt andre lokalrivalerne.

Frans Nielsen bragte New York Islanders foran 2-0 i første periode, da han tæt under mål udnyttede en ripost fra modstandernes målmand. Det var herningenserens 11. scoring i sæsonen.

Og han udbyggede sit antal af målgivende afleveringer til 22, da han i tæt samarbejde med kædekammeraten Ryan Strome viste fansene i Nassau Coliseum, hvordan man eksekverer et kontraangreb.

Strome erobrede pucken i Islanders' forsvarszone og stormede frem ad banen. Han sendte pucken videre til Frans Nielsen, som trak et par modstandere til sig, og straks returnerede pucken, så Strome havde en åben motorvej foran Rangers-målet.

Frans Nielsen-scoring sender Islanders mod ny triumf

Det gav føring på 5-3, men en stærk slutspurt af New York Rangers gav tre hurtige scoringer i tredje periode og altså sejr på 6-5.

Lars Eller var med hos Montreal, som er tophold i Eastern Conference. Canadierne fortsatte de gode tendenser og vandt 2-0 i Detroit.

I Vancouver var der også danskersejr til Jannik Hansen og hjemmeholdet. Vancouver Canucks vandt 3-2 over Minnesota Wild. Jannik Hansen blev noteret for en assist på Bo Horvats scoring til 2-1 i tredje periode.

Det var Jannik Hansen, som skød på mål i et godt pres fra hjemmeholdet. Bo Horvat udnyttede den ripost, som målmanden måtte give på danskerens skud.

Mikkel Bødker er fortsat skadet og var ikke med, da Arizona tabte 2-5 i Colorado.

Kejser Frans runder skarpt hjørne

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby