TV: Se ny Frans Nielsen-scoring

Det var et særdeles vigtigt mål, som Frans Nielsen satte ind for New York Islanders, som vandt efter overtid

Frans Nielsen har igen fundet vej til målet (Foto: AP)
Frans Nielsen har igen fundet vej til målet (Foto: AP)

Ishockeystjernen John Tavares blev den store helt for New York Islanders med et sejrsmål til 4-3 i overtiden for New York Islanders ude mod Toronto Maple Leafs.

Inden da havde Frans Nielsen bidraget med en yderst vigtig New York-reducering til 2-3 med lidt over 10 minutter tilbage af kampen.

Den 30-årige danske landsholdspiller var vågen, da han smart dukkede op ved bageste stolpe og sendte pucken ind over målstregen efter et flot opspil.

Peter Regin, Frans Nielsen og Lars Eller er pludselig inde i billedet til den danske OL-kvalifikation i efteråret. Her ses de i selskab med Philip Larsen (nr. to fra højre), der som den eneste ikke længere spiller i nordamerikansk ishockey. Han spiller i den russiske liga. (Arkivfoto: Claus Bonnerup) Ishockey Gylden OL-chance for danske NHL-stjerner

Blot 30 sekunder efter fik New York også udlignet til 3-3 og tvunget NHL-kampen ud i overtid.

Det var her, New York-kaptajnen John Tavares slog til med det afgørende mål efter en formidabel solotur ind foran Toronto-målet.

Som ekstra krydderi til solstrålehistorien sad Tavares' mor og far og jublede på tilskuerrækkerne, da Toronto er canadierens føde- og hjemby.

24-årige John Tavares er topscorer i NHL med 33 mål og 39 oplæg til scoringer.

I en af de øvrige NHL-kampe var der danskeropgør, da Jannik Hansen blev noteret for en assist for Vancouver Canucks, som vandt 2-1 over Anaheim Ducks, der havde Frederik Andersen i målet.

Se Frans Nielsens mål fra i nat:

0 kommentarer
Vis kommentarer