TV: Wouw! Dansker med NHL-udgave af Faxes EM-hammer

Med sin 15. sæsonscoring udlignede Jannik Hansen for Vancouver, der er på slutspilskurs efter straffesejr

Jannik Hansen knaldede til pucken med succes i kampen mellem Vancouver Cannucks og Nashvile Predators. (Foto: Screendump/TV3 Sport)
Jannik Hansen knaldede til pucken med succes i kampen mellem Vancouver Cannucks og Nashvile Predators. (Foto: Screendump/TV3 Sport)

Jannik Hansens NHL-klub Vancouver Canucks nærmer sig med hastige skridt slutspillet.

Natten til onsdag tog klubben et vigtigt skridt, da allerede slutspilsklare Nashville Predators blev besejret 5-4 på udebane efter straffeslag. Undervejs udlignede Jannik Hansen til 2-2.

Det så ellers sløjt ud for danskerklubben efter første periode, som Nashville vandt 2-0. Seks minutter inde i anden periode var den føring udlignet Først havde Linden Vey reduceret efter fire minutter, og to minutter senere tog Jannik Hansen selv initiativet og smadrede en udligning i mål.

Se også: Frans Nielsen scorer i sjælden hjemmesejr for Islanders

Danskeren modtog pucken på egen banehalvdel og skøjtede i højt tempo ned mod Nashville-målet. Fra højreside sendte Jannik Hansen kraftfuldt pucken op i det modsatte målhjørne, mens Nashvilles finske målmand Pekka Rinne ikke nåede at reagere.

Det var Hansens mål nummer 15 i denne sæson. Dermed er han kun en scoring fra at slå sin egen sæsonrekord fra 2011/2012-sæsonen, hvor det blev til 16 scoringer.

Trods den flotte danskerscoring kom Vancouver bagud igen, kort inden anden periode sluttede.

Se også: Lars Eller laver igen point i NHL

I tredje periode begyndte Vancouver igen bedst med to mål inden for seks minutter og var dermed foran. Nashville udlignede til 4-4, og kampen skulle herefter afgøres i straffeslag.

Hjemmeholdet brændte sine to første forsøg, og da Vancouver samtidig scorede på sine forsøg var kampen afgjort.

Vancouver ligger på andenpladsen af syv hold i Pacific-division med 95 point. De tre bedste hold ryger i slutspillet, lige som der er to wild card-pladser i spil. Dermed skal meget gå galt for Vancouver i grundspillets sidste fem kampe, hvis ikke Jannik Hansen og Vancouver skal i slutspillet.

Nyd Jannik Hansens NHL-missil i tv-klippet nedenfor:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere