Annonce:
Annonce:

Usle udebaneture: 'Alle lå nøgne i bussen'

En svensk ishockey-spiller afslører, hvor usle forholdene er, når man rejser til udekampe på det AHL-niveau, hvor også flere danskere spillere

Annonce:
Følg Ishockey

Navne som Nicklas Jensen, Oliver Björkstrand, Patrick Björkstrand, Patrick Russell og Mikkel Aagard spillede sidste sæson i den amerikanske AHL-liga, der er ishockey-ligaen lige under NHL.

Nu fortæller svenske Fredrik Claesson om, hvordan det er at spille i AHL-ligaen, hvor han har spillet mere end 300 kampe, inden han blev rykket op i NHL for Ottawa. For der er stor forskel på, hvordan man rejser på de to niveauer.

- Busrejserne var ikke så sjove igen. Vi havde engang en bus, hvor støddæmperne ikke fungerede, og vi var på en fire timers bustur før kampen, fortæller Claesson til Aftonbladet.

Den svenske NHL-back Fredrik Claesson med nummer 33 husker tilbage på de sjove historier i AHL-ligaen. Foto: AP
Den svenske NHL-back Fredrik Claesson med nummer 33 husker tilbage på de sjove historier i AHL-ligaen. Foto: AP

Odense Bulldogs henter canadier i AHL-ligaen

Historisk dansk ishockey-VM skydes i gang med naboopgør

- Der var fyre, der hoppede op og slog hovedet, og alle havde ondt i hovedet til kampen. Ikke de bedste forudsætninger, hvis man skal vinde en kamp, lyder det.

Annonce:

- Engang var der bare varm luft i bussen, og man kunne ikke rulle vinduerne ned. Alle lå nøgne dér i bussen. Der er mange historier, siger Claesson, der spillede for Binghamton Senators fra 2012 til 2017, inden han nu er blevet rykket permanent op i NHL for Ottawa Senators, som han løbende har spillet en smule for siden 2015.

Binghamton Senators havde tilbage i 2009 danske Peter Regin på holdet. Før denne sæson er blandt andre Frederikshavns Mathias Bau skiftet til AHL, hvor han skal spille for rækkens mest vindende klub, Hershey Bears, der er farmerklub for Washington Capitals med Lars Eller i truppen.

Der spilles i alt 76 kampe i grundspillet, hvor der altså venter 38 udekampe i de usle busser. Den nye sæson indledes 6. oktober og slutter 15. april næste år, hvorefter slutspillet starter.

Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

Derfor var de nøgne: Håndbold-pigerne var kåde

Canada hylder Danmarks hockey-drenge

VM-afbud for millioner: Så ekstremt meget tjener de danske ishockey-stjerner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: