Ustyrlig Andersen blev helten i NHL-sejr

Den danske målmand diskede op med hele 44 redninger og en række vigtige aktioner i straffeslag for Toronto.

På syv straffeslag formåede Nashville Predators kun at score en enkelt gang på den danske ishockeymålmand Frederik Andersen, og så vandt Toronto Maple Leafs kampen mod Nashville i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Den ordinære spilletid endte 2-2, efter at Toronto havde været foran 2-0. I målet stod Frederik Andersen en decideret pragtkamp, efter at han var vendt tilbage fra et slag i hovedet.

Målmanden forlod forleden isen under en kamp mod Anaheim Ducks.

Det skete, efter at han fik en modstanders klinge i hovedet. Men det gjorde tilsyneladende ingen forskel for Andersen i kampen mod Nashville, hvor han endte med svimlende 44 redninger.

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen måtte forlade isen efter et spark i hovedet. Foto: AP Ishockey Andersen sparket i hovedet under NHL-opgør

James van Riemsdyk bragte Toronto foran i første periode, før Kasperi Kapanen øgede føringen i anden. Men Nashville fik kæmpet sig tilbage og udlignede. Så måtte kampen i overtid.

Her scorede ingen af holdene, og så var der lagt op til en duel mellem Torontos Frederik Andersen og Nashvilles Pekka Rinne.

Begge målmænd gjorde en god figur. De første seks forsøg fra begge hold endte kun med en enkelt scoring til hver.

På Torontos syvende forsøg scorede James van Riemsdyk, og så var presset på Nashville, der skulle score for at holde liv i kampen.

Men svenske Viktor Arvidssons skud blev snuppet af Frederik Andersen, og så brød hjemmeholdets publikum ud i jubel.

Toronto har 69 point for 56 kampe i NHL's Eastern Conference. Det rækker til en tredjeplads, og dermed er holdet på sikker kurs mod slutspillet.

4 kommentarer
Vis kommentarer