Verdens værste fan? Her stjæler han NHL-puck fra lille dreng

Manglen på overskud og situationsfornemmelse var slående, da en lille dreng blev snydt af en granvoksen mand på tilskuerpladserne under en NHL-kamp

En ældre herre stjæler puck fra en ung NHL-fan under opgøret mellem Pittsburgh Penguins og Buffalo Sabres. (Foto: Screendump/TV3 Sport)
En ældre herre stjæler puck fra en ung NHL-fan under opgøret mellem Pittsburgh Penguins og Buffalo Sabres. (Foto: Screendump/TV3 Sport)

Ishockey er kendt som en sport, hvor det er nødvendigt med spidse albuer, hurtige reflekser og forudseenhed for at gøre sig gældende.

Men det er tilsyneladende ikke kun inde på isen, at disse egenskaber kommer til udtryk. Også på tribunen sætter tilskuerne en dyd i at være vågne og varetage egne intereser.

Det gælder i hvert fald den NHL-fan, som torsdag gjorde sig til en af de absolutte hovedpersoner i mødet mellem Pittsburgh Penguins og Buffalo Sabres. Og det til trods for, at han altså ikke er på kontrakt i nogen af de to klubber.

Årsagen skal findes i en spøjs episode, der fandt sted ude bag glasruden, mens kampen var under afvikling.

Se det absurde tyveri i tv-klippet øverst i artiklen.

Buffalo Sabres-træneren Dan Bylsma havde besluttet sig for at give en lille dreng en uforglemmelig souvenir i form af en puck, men da denne blev kastet ud mod tilskuerpladserne, blev den unge knægt snydt af en granvoksen mand.

Den ældre herre var lige dele vaks og usympatisk, da han kom drengen i forkøbet, stak hånden ud og greb pucken lige foran øjnene på ham. Den gerning var ikke ligefrem populær i hallen, hvor aktionen udløste buh-råb fra andre dele af tribunerne.

Retfærdigheden endte i sidste ende også med at ske fyldest, eftersom den unge NHL-fan blev kompenseret for hændelsen på bedste vis. Det lille 'tyveri' blev således bemærket både hos hjemme- og udeholdet, og der blev hurtigt taget hånd om problemerne.

Se også: TV: Se Frans Nielsens super solo-scoring

Ifølge amerikanske CBS Sports valgte Dan Bylsma allerede at komme drengen til undsætning, da der næste gang var stop i spillet.

Her fik Sabres-træneren, der har en fortid i spidsen for netop Pittsburgh Penguins, en person på den anden side af glasset til at aflevere en ny puck til den unge fan.

Han kunne tilmed glæde sig over at blive belønnet med en Sidney Crosby-trøje af en maskot, hvorfor knægten altså endte som den tilskuer, der fik mest med hjem fra kampen. Og tyveknægten? Han var angiveligt ikke på sin plads resten af anden periode.

Selve kampen på isen blev også lidt af et drama, men som en ekstra fjer i hatten kunne den unge Penguins-fan se sit hold vinde 4-3, hvilket var nok til, at mandskabet hoppede om som nummer fire i Eastern Conference.

Se episoden, der altså endte lykkeligt i sidste ende, her:

14 kommentarer
Vis kommentarer