Vinder efter 19 nederlag i træk

Efter 19 nederlag i træk hentede Odense en tiltrængt sejr, da Rødovre blev slået i den fynske hovedstad

Odense fik en meget sjælden sejr. Arkivfoto: Michael Bager/Ritzau Scanpix
Odense fik en meget sjælden sejr. Arkivfoto: Michael Bager/Ritzau Scanpix

Der er grund til lettelse i ishockeyklubben Odense Bulldogs, der med en 4-3-sejr over Rødovre Mighty Bulls langt om længe fik stoppet stimen af nederlag i Metal Ligaen.

Odenseanerne gik ind til kampen med en tyngende bagage på hele 19 nederlag i træk, og det lignede endnu en dukkert helt frem til fem minutter før tid.

Da førte gæsterne med 3-2 - blandt andet efter to fuldtræffere af topscorer Steffen Klarskov.

Men Kristian Kragh fik udlignet, og med mindre end tre minutter igen sørgede Rasmus Simonsen for den scoring, der skulle vise sig at afgøre forestillingen.

Resultatet er en hårdt tiltrængt opmuntring for det kriseramte mandskab, der i november fyrede træner Pelle Svensson i håbet om at slippe væk fra sidstepladsen i ligaen.

Trænerfyringen og den efterfølgende ansættelse af Marc Lefebvre fik dog ingen positiv effekt. Tværtimod fortsatte odenseanerne med at tabe, indtil den onde stime altså endelig blev brudt søndag eftermiddag.

Trods sejren er Odense fuldstændig hægtet af i bunden af rækken og har 22 point op til Rødovre, der er næstsidst.

Kun det nederste af ligaens ni hold bliver sorteret fra efter grundspillet. De resterende otte mandskaber går videre til kvartfinalerne.

Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix Ishockey Efter skandale: Dansk klub straffer fans

Der har tit været drama i opgørene mellem Rødovre og Rungsted. Her fra en tidligere kamp. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix Ishockey Drama på isen: Dansk ligakamp afbrudt efter uroligheder

Lars Eller og Mikkel Bødker er de to spillere fra VM-truppen 2019, der tjener mest. Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix Sport og Spil Fra millionregn til deltidsløn: Det tjener de danske VM-stjerner

7 kommentarer
Vis kommentarer