Kæmpe brøler: Danske tv-seere raser efter Super Bowl

TV3 Sport er kommet i strid seer-modvind efter en massiv brøler under dette års Super Bowl

Ikke alle fik lov at se hele Maroon 5's show færdig i Super Bowl, hvor forsanger Adam Levine ellers smed tøjet til sidst. Video: NFL-CBS via AP/SNTV

Jo, jo, New England Patriots' superstjerne Tom Brady skrev sig natten til mandag ind i historiebøgerne med sin sjette Super Bowl-triumf, men det var noget helt andet, der fyldte hos de danske tv-seere.

Hvert år er underholdnings-showet i pausen af verdens største sportsbegivenhed et tilløbsstykke, og i år var ingen undtagelse.

Halvlegs-showet var i år ekstra kontroversielt, da mange kunstnere havde meldt afbud i sympati med Colin Kaepernick, hvis knælende protestaktion er blevet en hel bevægelse.

Men det er ikke derfor, at man i øjeblikket kan finde decideret ophidsede reaktioner fra danske Super Bowl-seere.

Maroon 5-forsanger Adam Levine, Big Boi og Travis Scott vil ikke lov at optræde færdig for danskerne. Foto: Ritzau Scanpix
Maroon 5-forsanger Adam Levine, Big Boi og Travis Scott vil ikke lov at optræde færdig for danskerne. Foto: Ritzau Scanpix
 

For TV3 Sport, der viste kampen, lavede en markant brøler, mens Maroon 5 og Travis Scott var i gang med at underholde milliarder af tv-seere.

De danske tv-seere fik nemlig ikke lov til at se showet færdig og blev i stedet sendt på reklamer flere minutter, inden selve showet var færdig. Og det faldt ikke i god jord, hvis man tager et kig på de sociale medier.

Undskyld!
Brøleren affødte så stor en social mediestorm, at TV3 Sport hurtigt var ude med en undskyldning for fejltagelsen. Men folk blev ved med at rase ud i kommentatorsporet.

På trods af pause-svipseren kunne de danske seere sammen med resten af verden nyde en historisk Super Bowl. New England Patriots-quarterbacken Tom Brady er den mest vindende spiller i NFLs historie efter sin sjette Super Bowl-triumf, mens finalen også var historisk på grund af resultatet.

13-3-sejren til Patriots var den lavest scorende finale nogensinde.

Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP Intl. fodbold Patriots slider sig til pointfattig Super Bowl-sejr

Skal Trump invitere triumfatorer på McD efter Super Bowl? (Foto: Ritzau Scanpix) NFL Overgår sig selv i skøre spil: Inviterer Trump på McDonalds?

Ana Braga har smidt kludene før Super Bowl. Foto: Splash NFL Smider tøjet før kæmpe-kamp

107 kommentarer
Vis kommentarer