Kæmpe sensation: Hun gør det igen

Fallon Sherrock leverede endnu en sensation, da hun sendte 11. seedede Mensur Suljovic ud af VM i dart

Video: AP/SNTV

I tirsdags skrev hun historie ved at blive den første kvinde til at vinde en kamp ved PDC's World Darts Championship, men det var åbenbart ikke nok for engelske Fallon Sherrock.

Lørdag aften ondulerede hun den 11. seedede østriger Mensur Suljovic, der ellers er blandt sportens bedste spillere.

25-årige Sherrock chokstartede ved at holde udlæg og vinde første sæt til vild jubel for de fremmødte tilskuere i Alexandra Palace i London.

I andet sæt blev det virkelig alvor for den 11. seedede østriger. Fallon Sherrock brød Suljovic' udlæg og kom foran 2-0, men formåede ikke at holde stand. Det udnyttede Mensur Suljovic, der konstant måtte lægge ører til en pibekoncert fra publikum, til at bryde tilbage og udligne i sæt.

Helt skidt så det ud for Sherrock i tredje sæt, hvor hun kom bagud 0-2, men på mirakuløs vis kæmpede sig tilbage og vandt 3-2. Med stillingen 2-1 i sæt var sensationen pludselig inden for rækkevidde.

Fallon Sherrock vandt faktisk Denmark Open tidligere på året. Dengang konkurrerede hun dog kun mod kvinder, i modsætning til VM hvor hun er en af blot to kvindelige spillere.

Og Sherrocks storform fortsatte i fjerde sæt, der bølgede frem og tilbage. Frustrationen lyste ud af en rystet Mensur Suljovic, og så kunne Fallon Sharrocl minsandten snuppe sejren ved at lukke i bulls eye.

Det fik mildest talt Alexandra Palace til at eksplodere, mens hverken Sherrock eller Suljovic lod til at fatte, hvad der var sket.

- Jeg kan ikke tro det. Jeg er målløs, lød det fra Sherrock i interviewet med Sky Sports, kort efter hun havde kastet den sidste pil.

Dermed er Fallon Sherrock klar til 1/16-finalen, hvor hun møder Chris Dobey - naturligvis som den første kvinde nogensinde. Det foregår fredag 27. december.

Fallon Sherrock i aktion ved VM. Foto: Matthew Childs/File Photo/Ritzau Scanpix Anden sport 25-årige Fallon fik alle til at gå amok

Raymond van Barneveld har kastet sin sidste pil som professionel. Foto: Ritzau Scanpix Anden sport Færdig! Legende taber sidste kamp

Nicklas Bendtners tid er færdig i FCK efter blot tre og en halv måned. Klubben ønsker ikke at forlænge med den 31-årige angriber. Foto: Jens Dresling. Sport og Spil Bagom Bendtner-afgørelsen: Derfor blev han droppet

111 kommentarer
Vis kommentarer