Lotte Friis' veninde dræbt i sportsstjerne-tragedie: Min sjæl græder

Den danske svømmestjerne Lotte Friis er i sort efter nattens helikopter-ulykke, der kostede 10 personer livet

Samtlige 10 personer ombord på de to helikoptere blev dræbt (Foto: AP)
Samtlige 10 personer ombord på de to helikoptere blev dræbt (Foto: AP)

Natten til tirsdag blev 10 personer dræbt i en frygtelig tragedie, hvor to helikoptere stødte sammen i det nordvestlige Argentina i forbindelse med optagelser til reality-programmet Dropped.

Ti personer er omkommet i ulykken, hvor to helikoptere pludselig stødte sammen og efterlod alle ombord dræbte i det nordvestlige Argentina. (Foto: AP) TV - 10. mar. 2015 - kl. 10:23 TV3 efter reality-tragedie: Det sender et klart signal

Blandt de dræbte var tre sportsstjerner, og en af dem var veninde med den danske svømmestjerne Lotte Friis.

Der er tale om 25-årige Camille Muffat, der vandt OL-guld i London i 400 meter fri og tog yderligere to medaljer.

- Mit hjerte og min sjæl græder. Min veninde Camille døde i går i et tragisk uheld. For kun et par dage siden, talte vi om, at hun skulle komme og besøge mig i Baltimore, skriver Lotte Friis på sin Facebook-side.

Lotte Friis tabte ved kortbane-EM i 2012 til sin gode veninde, Caroline Muffat, der nu er dræbt (Foto: AP)
Lotte Friis tabte ved kortbane-EM i 2012 til sin gode veninde, Caroline Muffat, der nu er dræbt (Foto: AP)

Sylvain Wiltord (nr. 11) var med i programmet 'Dropped', der endte tragisk mandag, da to helikoptere styrtede ned og dræbte ti personer (Foto: AP) Anden sport - 10. mar. 2015 - kl. 08:06 Fodboldstjerne var med i reality-program: Jeg skælver, jeg er forfærdet

- For de fleste var hun den olympiske mester Camille Muffat, men for mig var hun en sjov, kærlig og elskelig ven. Camille jeg vil savne dig så meget, og du vil altid være i mit hjerte. RIP, skriver Friis, der kender den franske svømmer fra tiden, hvor de begge boede i Nice.

Udover svømmeren Camille Muffat døde to andre franske sportstjerner. Der er tale om sejleren Florence Arthaud på 57 år og den 28-årige olympiske bokser Alexis Vastine, der fik bronze i 2008 i Beijing.

De resterende dræbte i helikopter-kollisionen er fra produktionsholdet bag optagelserne til programmet. Et program, hvor kendte skal overleve i et øde område.

(Foto: AP/AP/Bluegreen Pictures) 112 - 10. mar. 2015 - kl. 07:37 Største tragedie i reality-tv nogensinde: 10 dræbt i helikopter-ulykke

Det er endnu uvist, hvorfor de to helikoptere stødte sammen.

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere