19 sekunder fra triumf: Modbydeligt greb stopper dansker

MMA-kæmperen Mads Burnell dominerede UFC-kampen mod Arnold Allen i Liverpool søndag aften, men han endte alligevel med at opgive

Danmarks nye, store MMA-håb, Mads Burnell, smilede over hele ansigtet, da han trådte ind i Echo Arena i Liverpool foran 11.000 håbefulde tilskuere, inden mødet med britiske Arnold Allen.

Burnell dominerede det meste af kampen, og det lykkedes ham at tvinge Allen ned på gulvet flere gange, hvor han kunne få talrige slag ind på briten, der allerede i kampens 2. runde var tydeligt mærket af danskerens hårdhændede behandling.

Men til trods for at den 24-årige fighter tilsyneladende havde kampen fuldstændigt, hvor han gerne ville have den, blev han franarret sejren med kun 19 sekunder tilbage af kampens tredje og sidste runde, da det lykkedes Allen at få et godt greb om halsen på Burnell, som derefter opgav efter få sekunder.

- Det var ikke en svær kamp. Kampen var nem, men jeg dummede mig. Jeg er ikke skuffet, for jeg gav ham røvfuld. Jeg tog ham ned og gav ham slag, men så endte jeg med at blive choked. Det sker, siger Mads Burnell, som bestemt ikke har mistet motivationen efter aftenens nederlag.

- Det næste for mig er, at jeg skal have et par øl med mit hold, der kom her til sammen med mig. Bagefter skal jeg direkte tilbage til træning. Jeg kommer til at arbejde hårdt, og bagefter kommer jeg til at slå alle i europæisk Ju jitzu, inden jeg kommer tilbage til UFC, siger han.

Ifølge UFC's statistik kontrollerede Mads 7 minutter og 47 sekunder af kampen, mens hans modstander blot kontrollerede 7. Desuden fik han 70 slag ind, hvor Allen blot fik 38. Endelig fik danskeren 6 takedowns - Allen fik ingen.

Nicklas Bendtner blev søndag aften ramt af en ny skade. Foto: Ole Martin Wold/Ritzau/Scanpix VM 2018 VM i fare - Tårevædet Bendtner udgår med skade

Boksning Smadrede Kessler: Nu har karrieren taget en helt anden retning

42 kommentarer
Vis kommentarer