Provokerende amerikaner venter dansk stjerne

Danske Mikkel Parlo kan slå sig ind i MMA's verdenstop, hvis han banker den flabede amerikaner Brennan Ward. En titelkamp venter vinderen

Mikkel Parlo er klar til at klaske til amerikanske Brennan Ward i finalen i  Bellators-turneringen. Amerikaneren provokerer inden lørdagens fight. (Foto: ZUMA Press/Abthony Nesmith)
Mikkel Parlo er klar til at klaske til amerikanske Brennan Ward i finalen i Bellators-turneringen. Amerikaneren provokerer inden lørdagens fight. (Foto: ZUMA Press/Abthony Nesmith)

Den 23-årige danske MMA-kæmper Mikkel Parlo har hænder på størrelse med en fuldvoksen murermester.

Og de hænder får han i den grad brug for, når han natten til lørdag dansk tid skal forsøge at slå og kvæle sig til en sejr i mellemvægtsfinalen i Bellators-turneringen i USA.

Parlo møder den ordrappe og provokerende amerikaner Brennan Ward. Vinderen af mellemvægtsfinaledysten får 100.000 dollar, svarende til 555.000 sunde danske kroner.

Hvis Parlo slår til mod Ward, så venter der ham en titelkamp mod den regerende Bellators-champion, russeren Alexander 'Storm' Shlemenko.

Se også: Dansker bag MMA-chok i USA

En snakkesalig Ward har dog ikke tænkt sig at servere 100.000 dollar og en titelkamp for handskerne af Parlo.

- Jeg glæder mig voldsomt til at kæmpe mod Parlo. Jeg føler slet ikke, han har en chance, siger Brennan Ward forud for braget mod danskeren.

Ward har otte sejre og et enkelt nederlag i sin MMA-karriere. Derudover er han tidligere amerikansk mester i brydning og judo.

Se også: Dansk MMA-kæmper smadrer sig mod verdenstoppen

Der venter Parlo en aggressiv og udforudsigelig fighter, der altid forsøger at afgøre kampene tidligt. Men danskeren frygter ikke mødet med den vilde og kække amerikaner.

- MMA er kæmpestort i USA, og medierne elsker, når en flabet type som Ward stiller sig op og provokerer. Han har også en høj stjerne internt hos Bellator, som godt kan lide fightere med tv-tække, siger Mikkel Parlo.

Mikkel Parlos selvtillid er høj inden mødet med Ward lørdag nat.

Se også: Forrygende knockout af Parlo

- Som fighter er han alsidig, og han kæmper med stor selvtillid og styrke. Men han har ikke min erfaring, og han har ikke mødt modstandere af samme kaliber som mig. Jeg tror, han får sig en overraskelse, når han mærker, hvor hårdt jeg slår, siger Parlo.

Og Parlo har noget at have selvsikkerheden i. Den danske MMA-kæmper har nemlig to overbevisende sejre i Bellators-turneringen bag sig. Samtidig har han banket sig selv ind i top 50 i verden i mellemvægtsklassen.

Danskeren er kæmpe favorit hos spilleselskabet Betsafe, der slynger odds 1,42 ud på en Parlo-sejr, mens en Ward-sejr belønnes med odds 2,70.

Finalebraget i Bellators udkæmpes i Winstar World Casino i Thackerville, Oklahoma.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere