Det tog kun seks sekunder: Smadrer ind på scenen med brutal knockout

21-årig debutant fik en drømmedebut i oktagonen

Elin Öberg glemmer formentlig aldrig sin MMA-debut. Og det til trods for, at den blot varede seks sekunder.

Længere tid tog ikke, før den 21-årige svensker havde smækket modstanderen og landsmanden Anna Astvik i gulvet ved Superior Challenge 18 i Stockholm.

De to kvinder nåede lige akkurat at ønske god kamp til hinanden, hvorefter Öberg overrasker Astvik og leverer en regulær lyn-knockout.

- Det her nåede ikke engang at begynde, før det var slut, råbte den svenske kommentator under tv-dækningen.

Et angreb med venstrehånden sendte Astvik ud af balance, og så kastede Öberg sig ellers over sin hårdt ramte modstander. Hun nåede kun at tage imod en hurtig kombination med højre og venstre, inden den slagne kvinde blev reddet af kamplederen, der afbrød kampen.

Öbergs drømmedebut bliver ikke mindre spektakulær af, at modstanderen ved Superior Challenge er tidligere verdensmester og nuværende europamester.

Astvik lignede dog ingen af delene, da hun blev pakket godt og grundigt sammen i Stockholm. En markant nedtur for svenskeren, der ellers har leveret et imponerende ridt mod toppen i MMA-sporten, som hun først gik ind i for fem år siden.

Succes på succes har fulgt den 27-årige kæmper, som op til EM tidligere i år fortalte lidt om opskriften på optur i buret, da hun blev intervieret af SVT.

- Det meste er jo mentalt. Du skal hele tiden minde dig selv om, at du er bedst. Det meste er jo mentalt. Man skal acceptere sin nervøsitet inden en kamp og prøve at nyde den, sagde Astvik.

Bedømt på tv-billederne af den brutale knockout (se den øverst i artiklen), så det ud til at begge dele i den mission glippede lørdag i Stockholm.

Se også: Se MMA-vanviddet her: Voldsom fight ender i regulært blodbad

Se også: Forbund efter kvælning af teenager: - Tager sagen meget alvorligt

Se også: Voldsomme billeder: MMA-kæmper tæsker hel bande med knive

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere