Bizar anklage mod Rousey: En mand på steroider

En håndskrevet anklage er indleveret ved retten i Jacksonville, Florida. En person påstår at være i besiddelse af film og billeder der beviser, at UFC-dronningen Ronda Rousey er en mand på steroider

Er det her et billede af en mand på steroider? Det påstår en mand fra Florida. (Foto: Mark J. Terrill  AP)
Er det her et billede af en mand på steroider? Det påstår en mand fra Florida. (Foto: Mark J. Terrill AP)

Et vidne har indleveret en håndskrevet anklage, hvor han påstår at UFC-dronningen Ronda Rousey fører den amerikanske befolkning og UFC's fans bag lyset.

Vidnet, som er nervøs for, at Ronda Rousey vil bruge sine evner i ringen til at tvinge ham til at holde mund, påstår at være i besiddelse af billeder, der viser Ronda Rousey i speedos, hvor man kan se, at hun har en penis.

- Jeg har beviser, som jeg kan vise for retten, af Ronda Rousey iført speedos, hvor man kan se hendes penis i en nudistkoloni i Dewey Beach, skriver vidnet, der underskriver anklagen som G. B. White.

Og herfra bliver anklagerne bare endnu vildere.

- Ronda Rousey har også taget steroider før hendes kampe for at få en konkurrencefordel, og hun har købt steroiderne af Berry Bonds, skriver han.

Barry Bonds er baseball-spiller og har tidligere været anholdt for brug af steroider, men det gør ikke vidnets påstand mere sandsynlig.

Ronda Rousey smider det hel i det kommende Swimsuit Edition fra Sports Illustrated. (Foto: All Over/facebook) MMA - 8. jan. 2016 - kl. 12:54 Officielt: Ja, her er Rousey uden en trevl

Vurder selv: Synes du Ronda Rousey ligner en mand på steroider? (Foto: Matt Sayles / Invision / AP)
Vurder selv: Synes du Ronda Rousey ligner en mand på steroider? (Foto: Matt Sayles / Invision / AP)

Sex-tape og polititilhold
Ronda Rousey er ikke den eneste UFC-kæmper, der bliver nævnt i anklagen. Også Jon 'Bones' Jones navn dukker op, fordi vidnet påstår at han er i besiddelse af et sex-tape med Ronda og Jones.

- Ronda Rousey har lavet sex-tape med Jon 'Bones' Jones, som jeg er den eneste, der er i besiddelse af, hvor man kan se Rondas penis, skriver han.

Ronda Rouseys navn er heller ikke hendes rigtige, påstår han.

- Ronda Rouseys rigtige far er Ron Jeremy, og hendes rigtige navn er Ron Rousey eller Ronald Rousey, og jeg er i besiddelse af hendes fødselsattest, skriver han.

Da han frygter, at Ronda Rousey vil overfalde ham, anmoder han retten om at få et polititilhold mod den hårdtslående UFC-kæmper.

Han anmoder også om, at Ronda ikke får lov til at kæmpe flere UFC-kampe, fordi hun har snydt befolkningen ved ikke at fortælle om sit steroidebrug og rigtige køn.

Det er uvist, hvad retten i Florida har tænkt sig at gøre med anklagen.

Se også: To UFC-brag på plads

Du kan læse hele anklagen herunder:

Her kan du se Ronda Rousey i en reklame for Carls's jr.

73 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere