Blev gennemsmadret i comeback: Nu siger MMA-legende stop

Præsident for MMA-forbundet UFC har haft en lang snak med Ronda Rousey. Og den snak lover ikke godt for fans af den stærke og åbenmundede fighter

UFC-præsidenten Dana White afslører, at Ronda Rouseys karriere som MMA-kæmper højst sandsynligt er forbi. Foto: AP/John Locher.
UFC-præsidenten Dana White afslører, at Ronda Rouseys karriere som MMA-kæmper højst sandsynligt er forbi. Foto: AP/John Locher.

For halvandet år siden var hun sportens måske allerstørste navn og røg på forsiden af Sports Illustrated i en tætsiddende badedragt.

Ja, der var ikke det, den flotte og hårdt fightende MMA-kæmper Ronda Rousey ikke kunne klare.

Men for lidt over et år siden blev hun knockoutet af et strakt, brutalt vristspark af Holly Holm. Og så var hendes status som ubesejret smadret. I comebacket for en måned siden blev hun pryglet til knockout på under ét minut af Amanda Nunes.

Længe har folk i og omkring MMA gisnet om Rouseys fremtid. Nu er der så nyt i den sag. Og det er ikke godt nyt, hvis man er fan af den hårdføre kæmper. Det afslører præsidenten for MMA-forbundet UFC, Dana White, som har hat en længere snak med Rousey.

- I en samtale jeg havde med hende, hvis jeg skal sige det lige her, lige nu - igen, jeg bryder mig ikke om at sige det lige nu, for det er op til hende - men jeg vil sige, at hun ikke kommer til at kæmpe igen. Jeg tror, hun er færdig, siger Dana White ifølge mmajunkie.com.

Ronda Rousey var helt nede i den mørkeste kælder efter sit nederlag til Holly Holm for 14 måneder siden. Så langt nede, at hun var decideret deprimeret.

Rider mod solnedgangen
Men det skulle gå meget bedre med Rousey nu. Hun er ifølge White 'ved godt mod'. Og hendes mentale og følelsesmæssige tilstand er tilsyneladende også god, afslører White.

- Hun kommer til at ride ud mod solnedgangen og kommer til at leve sit liv uden for MMA, siger White desuden.

Og der er flere gode grunde til, at Rousey skulle ride mod en solnedgang og skodde sporten, hun holder af. Hun kan nemlig ifølge White tjene sine penge andetsteds, fordi hun har mange talenter.

- Hun er så konkurrencepræget, at hendes karriere og sejrsliste betød alt for hende. Og da hun først tabte, begyndte hun at spørge sig selv: 'Hvad fanden laver jeg? Det her er mit liv. Var det alt? Jeg vil opleve noget og begynde at lave andre ting'. Og jeg tror, det var, hvad hun begyndte at gøre. Hun har masser af penge. Hun kommer aldrig til at mangle penge nogensinde, siger White.

Hvis det her betyder enden på Rouseys karriere som MMA-kæmper, kan det være, hun kommer til at lave noget skuespil. Det har der tidligere været tale om.

Rouseys MMA-statistik lyder på 12 sejre og to nederlag som professionel.

Se også: Uhyggelige billeder: Fik ansigtet smadret efter uhyggelig knockout

Se også: Legende drømte om ny titelkamp: I stedet fik han solide tæsk

32 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere