Blodig triumf: Dansker smadrer modstander

Nicolas ‘Lokomotivo’ Dalby vandt i sin store comeback-kamp i Royal Arena til det historiske UFC-stævne lørdag.

I sommer brød Nicolas Dalby ud i tårer, da han fik overbragt beskeden om, at han kunne vende tilbage til UFC og kæmpe ved stævnet i Danmark. Privatvideo.

‘København, hvad så!’ skreg Nicolas Dalby, da han netop var blevet kåret som vinder i sin comeback-kamp i Ultimate Fighting Championship, UFC.

Publikum skreg tilbage til den 34-årige dansker, så taget nærmest lettede i Royal Arena.

Nicolas Dalby vandt med et enstemmigt dommerpanel og scorerne: 29-28. Han besejrede den hærdede, rutinerede brasilianer Alex Oliveira i en ualmindeligt hård duel, der flere gange endte på gulvet.

Dalby-sejr. Foto: Anthon Unger
Dalby-sejr. Foto: Anthon Unger
 

Dalby dominerende med sin aggressive stil i kampens indledning med høje, hurtige spark og flyvende knæ.

Men den 31-årige brasilianer havde en mission om at bringe MMA-kampen ned på kanvassen. Og det lykkedes han i høj grad med.

Selvom det til tider så ud til at være en vanskelig opgave at besejre Alex Oliveira på gulvet, så var det den brølstærke Dalby, der flere gange endte i de dominerende positioner og dermed kunne få sendt et par seriøse knytnæveslag i smasken på sin modstander.

Fotos: Anthon Unger

 

I 2. omgang klagede brasilianske Oliveira over, at Dalby havde prikket ham i øjet med et hårdt slag, men kampen fik lov til fortsætte.

3. omgang blev afgørende for Dalby, der vendte et uheldigt brasiliansk takedown til dominans med både albuer og en slagserie af knytnæver i hovedet på Oliveira, der nok havde mødt sin overmand i det historiske UFC-stævne i København.

Lokomotivet løftede Dannebrog-flaget i stor triumf og blev hyldet af de flere tusinde tilskuere i den udsolgte arena.

Han har proklameret, at han vil gå efter titelbæltet i weltervægtsklassen og bryde ind i Top 10 i UFC-regi. Det var første skridt på vejen med sin sejr i UFC-comebacket.

Nicolas Dalby skal i aktion i UFC-buret i Royal Arena lørdag aften. Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto MMA Overvandt indre dæmoner: Det ændrede mit liv

Thales Leites forsøgte at få greb om Jack Hermansson, men selv om han besvimede undervejs, lykkedes det svensk-nordmanden at komme fri og vinde. Foto: Mauro Pimentel/Ritzau Scanpix MMA Besvimede midt i triumf: 40 sekunder ændrede alt

Nicklas Bendtner kom ind i 4-2-sejren mod Silkeborg, men løverne blev ramt af to nye skader til profiler. Foto: Jan Sommer FC København Grim eftersmag: FCK-mareridt i målfest

17 kommentarer
Vis kommentarer