Brutal entré: Bæstet smed rundt med 13-dobbelt verdensmester

Den tidligere UFC-verdensmester Ronda Rousey har konverteret

- Så er jeg tilbage.

Den store MMA-darling, Ronda Rousey, som har brugt en mere end et år lang pause til at konvertere til wrestling, bekræftede overgangen yderst effektfuldt.

Inden den 30 årige tidligere UFC-verdensmester med ry for at være et bæst satte underskriften på en kontrakt, kylede hun med den 13 dobbelte verdensmester Paul Levesque med tilnavnet Triple H tværs igennem ringen og hen over et bord.

Hvad må man ikke lægge krop til for at henrykke familiens overhoved.

Triple H er udover at være en af verdens mest kendte wrestler også svigersøn til Vince McMahon, som ejer af WWE, World Wrestling Entertainment, som fremover skal være Ronda Rouseys arbejdsgiver, så det lugtede langt væk af et indstuderet reklamestunt.

Selv om den 30 årige kæmper har fået papir på at være fuldtidstidswrestler, udelukker hun ikke et comeback i UFC trods et meget brutalt farvel.

Der er præcedens for, at man kan være med begge steder.

Da Ronda Rousey for over et år siden forsøgte comeback i en UFC titelkamp mod Brasiliens Amanda Nunes, blev hun stoppet efter bare 48 sekunder efter at være blevet gennemtæsket.

Før denne ydmygelse havde den tidligere OL-bronzevinder i judo holdt en år lang pause efter at have tabt en anden VM-titelkamp til Holly Holm.

Den første pause brugte hun på at glæde størstedelen af sine fans af hankøn ved at lade sig udsætte for bodypainting i Sports Illustrated Swin-udgave sammen med Caroline Wozniacki og skidronningen Lindsey Vonn.

Hvornår hun skal i ringen, er der ikke taget stilling til.

- Det er en barndomsdrøm, som er gået i opfyldelse, lød det efter underskrivelsen af kontrakten.

Eugenie Bouchard er blandt de fem sportsstjerner, der er med i Sports Illustrateds legendariske magasin, hvor Caroline Wozniacki de seneste tre år har smidt tøjet. Foto: All Over Tennis Fem sportsstjerner smider tøjet - men hvor er Caroline?: Se billederne her

Anden sport Rousey var et bæst - nu er hun stjernen i ny sport

MMA Blev gennemsmadret i comeback: Nu siger MMA-legende stop

52 kommentarer
Vis kommentarer