Chokerer med kæmpe kovending: Superstjerne afblæser comeback

Floyd Mayweather skal alligevel ikke bokse et nytårsbrag i Japan mod en lokal kickbokser

Der bliver ingen kamp mellem Floyd Mayweather og Tenshin Nasukawa, som der ellers bliver annonceret i Tokyo mandag. Foto: Ritzau Scanpix
Der bliver ingen kamp mellem Floyd Mayweather og Tenshin Nasukawa, som der ellers bliver annonceret i Tokyo mandag. Foto: Ritzau Scanpix

Blot to dage efter, at det ved et storstilet pressemøde i Tokyo blev annonceret, at amerikaneren Floyd Mayweather ville træde ud af sin boksepension og møde kickbokseren Tenshin Nasukawa, er kampen blevet afblæst.

Mayweather var ellers selv til stede i Japan i mandags, da en kamp mellem de to boksere blev bekendtgjort til at finde sted 31. december, men efter at være tilbage på amerikansk jord, kommer den 41-årige fighter med en kontramelding.

På det sociale medie Instagram skriver Mayweather i en længere opdatering, at han blev ført bag lyset under sin tur til Japan.

'Jeg vil have det frem, at jeg, Floyd Mayweather, aldrig indgik en aftale om en officiel kamp mod Tenshin Nasukawa', skriver Mayweather.

Han var i stedet taget til Japan for at bokse en privat kamp mod Tenshin Nasukawa foran en lille gruppe af meget rige mennesker.

'Turen var med det formål at deltage i en privat kamp af underholdningsårsager og uden intentioner om at arrangere en officiel kamp, som vises på tv', skriver Mayweather.

Han indikerer også, at han sammen med sit team lod sig rive med, da japanerne begyndte at planlægge en officiel kamp.

'Vi skulle være stoppet omgående'.

'Jeg vil gerne undskylde over for mine fans for den misledende information, som blev annonceret på et pressemøde. Jeg kan forsikre om, at jeg blev ført fuldstændig bag lyset, og arrangementet blev lavet uden mit samtykke', skriver Mayweather.

Han var senest i bokseringen i en officiel kamp i 2017, da han vandt på teknisk knockout over MMA-kæmperen Conor McGregor, der til lejligheden havde skiftet sportsgren.

Mayweather har vundet alle sine 50 kampe som professionel.

Ud af det blå: Mayweather gør comeback mod 20-årig

Absurd løn i buret: Tjener svimlende beløb på megakamp

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.