Dansk MMA-kæmper kyler mesterhold ud af hallen

De danske håndboldmestre flytter kamp for at gøre plads for byens stærke mand

OL-sølvvinder Mark O. Madsen har 'lånt' Mulle og Co.'s hjemmebane til sit MMA-come back (Foto: Claus Bonnerup)
OL-sølvvinder Mark O. Madsen har 'lånt' Mulle og Co.'s hjemmebane til sit MMA-come back (Foto: Claus Bonnerup)

Det var ikke nødvendigt for OL-sølvvinder Mark O.  Madsen selv at gå i aktion for at få smidt Mulle og hendes holdkammerater ud.

Nykøbing F's danske mestre valgte selv at fortrække og har flyttet en hjemmekamp mod Silkeborg/Voel, så byens stærke mand kan gøre comeback som MMA-kæmper på deres fælles hjemmebane.

Det sker lørdag, hvor Mark O. Madsen skal møde svenskeren Matthias Freyscuss i 72 kg klassen.

Det er i den samme vægtklasse, at OL-sølvvinderen ved siden af MMA-karrieren har tænkt sig at bryde om både EM og VM i den kommende sæson.

- Jeg regner med fuldt hus, lyder det fra Mark. O. Madsen, som er glad for håndboldmestrenes gestus med at flytte deres turneringskamp til mandag aften.

OL-sølvvinderen kom dumpende til Sport 2017 sammen med den tidligere kajakverdensmester, Rene Holten Poulsen, som i næste måned sammen med en anden af Sydhavsøernes helte, OL-sølvvinder, Emma Aastrand Jørgensen skal i træningslejr i USA.

Målet for de to kajakstjerner er VM i Portugal i august.

Ellers var det småt med sportens egne kendisser på den røde løber i Boxen, som i lørdagens anledning var guldbelagt.

Kronprinsen kom som sædvanligt, lige som det vrimlede med ministre og politikere, som skulle have en aften ud over det sædvanlige i Herning.

Se også: Sumo-stjerne overfaldt kollega med fjernbetjening: Nu er han færdig

1 af 3 Kronprins Frederik ser frem til at skulle løbe i fem byer i anledning af sin 50 års fødselsdag. Her hilser han på Team Danmarks formand, Frank Jensen (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 3 Eks-verdensmester Rene Holten Poulsen skal i træningslejr i USA sammen med bl. a. OL-sølvvinder, Emma Aastrand Jørgensen (Foto: Claus Bonnerup)
3 af 3 OL-sølvvinder Mark O. Madsen har 'lånt' Mulle og Co.'s hjemmebane til sit MMA-come back (Foto: Claus Bonnerup)
2 kommentarer
Vis kommentarer