Annonce:
Annonce:

Dansk stjerne i brutal opvisning: Se den voldsomme knockout her

Den tidligere OL-bryder Mark O. Madsen vinder sin fjerde kamp i kampsportsgrenen MMA på hurtig knockout

Annonce:
Følg MMA

Den tidligere mesterbryder Mark O. Madsen gjorde kort proces i sin fjerde kamp som professionel i kamsportsgrenen Mixed Martial Arts (MMA).

Allerede i første omgang knockoutede han sin modstander, englænderen Dez Parker, ved et stævne lørdag aften i Brøndby Hallen,

Den tidligere OL-atlet viste ingen nåde, da han først fik Parker ud af balance, så briten faldt bagover.

Med et rasende tempo var Madsen over sin modstander, der ikke nåede at forsvare sig, inden danskerens 'slukkede lyset' og dermed lukkede kampen.

Et hug med højrehånden, og så var Parker ellers punkteret og parkeret. Det var danskerens fjerde sejr i sin nye sportsgren.

Se den voldsomme knocokut i TV-klippet øverst oppe

Annonce:

Forud for lørdagens triumf faldt hans seneste tilbage i januar. Ved den lejlighed skulle Mark O. Madsen kun bruge 25 sekunder på at flække svenske Matthias Freyschuss, der ligesom Parker måtte tjekke ud efter knockout (se den i tv-klippet her).

Danskeren, der ved OL i 2016 vandt sølv i brydning, har i en alder af snart 34 år valgt at prøve sig selv af i MMA.

Håbet er at få en kamp på øverste niveau, og det vil sige i regi af UFC (Ultimate Fighting Championship, red.).

- Jeg drømmer om UFC, og jeg drømmer ultimativt om en megakamp i UFC, sagde Mark O. Madsen inden lørdagens kamp.

Skal man helt til tops i MMA, kræver det kendskab til andre stilarter inden for kampsport som for eksempel boksning, karate og judo.

Men det har Mark O. Madsen mod på at træne sig op i, selv om han ikke er helt ung længere. Men alderen ser han ikke som et problem. Det fortalte han i et interview med l TV2 Sport, inden han gik i ringen lørdag.

Annonce:

- Nu var jeg så heldig at se den her fantastiske film ”Den bedste mand” om bokseren Jørgen "Gamle" Hansen. Han blev europamester, da han var 39 år. Så jeg tænker, at selv om jeg er 33 år, så er der en del gode år tilbage i bagagen, sagde Mark O. Madsen.

Han var ikke den eneste, der delte tæsk ud lørdag aften i Brøndby Hallen. Inden Madsens kamp blev både tilskuere og tv-seere vidne til en grusom knockout, som også fik de danske kommentatorer helt op i gear.

Danske Rhassan Muhareb sparkede sin modstander Martin Fouda Afana Bipouna i kanvassen, og efterfølgende lå svenskeren stille i uhyggelig mange sekunder. inden han heldigvis kom til sig selv. Se situationen i tv-klippet nedenfor.

Dansk OL-stjerne i kæmpe sats: Kan score kassen på ny drøm

Dansk OL-helt smider bombe: Jeg stopper

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: