Efter datterens knockout: Stop nu og lad dumme folk blive slået til plukfisk

Den detroniserede UFC-dronning Ronda Rousey vil overveje sin fremtid - hendes mor, AnnMaria De Mars, mener, det er på høje tid til at trække sig fra oktagonen

Foto: AP
Foto: AP

Hun er blevet kaldt verdens mest brutale kvinde og har om nogen banet vejen for kvinder i UFC. Men der har ikke været meget slag i Ronda Rousey i hendes to seneste kampe, der begge endte med nederlag.

Senest blev hun fredag i Las Vegas gennemtæsket på bare 48 sekunder af Amanda Nunes. Planen med comeback-kampen var ellers at genrejse karrieren i oktagonen.

Ronda Rousey fik en rekordsum på tre millioner dollar for sit nederlag og overvejer nu sin fremtid. Hendes mor AnnMaria De Mars synes, det er på høje tid at stoppe.

- Jeg havde gerne set hende pensionere sig selv for længe siden. Hvem ønsker at se deres barn blive slået til plukfisk? Hun har masser af talent til alt muligt andet. Hun kunne lave film, skrive, producere. Hun er virkelig, virkelig kvik og smuk.

- Jeg sagde til hende fra starten, da hun begyndte på det her: Du er kvik og smuk, lad de dumme folk blive slået i hovedet, siger AnnMaria De Mars til TMZ Sports.

- Hun er voksen og kan træffe sine egne beslutninger, men det gør man bedst, når du ikke er påvirket af dine følelser.

Artiklen fortsætter under billedet

Rhonda Rousey i selskab med sin mor AnnMaria De Mars. Foto: AP
Rhonda Rousey i selskab med sin mor AnnMaria De Mars. Foto: AP
 

Den 29-årige detroniserede UFC-dronning har da også planer om at tænke sig godt:

- Comebacket til ikke bare at kæmpe, men at vinde var alt, jeg fokuserede på det forgangne år. Men nogle gange - selv når du forbereder dig, ønsker noget brændende og giver det alt - går det ikke som planlagt.

- Jeg er stolt over, hvordan kvindernes afdeling har udviklet sig i UFC, og jeg har kun ros til overs for alle de kvinder, som har gjort det muligt, Amanda inklusiv. 

- Jeg er nødt til at bruge noget tid på at reflektere og tænke på fremtiden. Tak for jeres forståelse og tro på mig, siger Ronday Rousey i en udtalelse sendt til ESPN.

Efter sit nederlag gik hun direkte ud af buret uden at tale med nogen medier.

Før UFC dyrkede Ronda Rousey judo og vandt OL-bronze i 2008 i Beijing. Foto: AP
Før UFC dyrkede Ronda Rousey judo og vandt OL-bronze i 2008 i Beijing. Foto: AP
 

Se også: Rousey tjente 62.500 dollar i sekundet på comeback-flop

FOTO: John Locher/AP) Sport og Spil Verdens mest brutale kvinde: Udrydder sine modstandere på under et minut

De to yderpunkter i Anna Elmoses liv: Kontoret og kamparenaen. Foto: Philip Davali Tæt på Karrierekvinde og kampmaskine: Så brutal er Anna

Se også: Blev gennembanket i comeback: Nu håner de stakkels Rousey

Se også: Se det brutale klip: Her smadrer hun Rousey på 48 sekunder!

64 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere