Efter tæsk og kaos - nu får skandale-kampen nye konsekvenser

Årets vildeste MMA-show endte i kaos, og straffene regner stadig ned over de to fightere

Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov udkæmpede en klassisk MMA-kamp, men derefter var der intet, der holdt sig indenfor normalen.

Efter ureglementerede og uventede slagsmål med andre end hinanden kunne kampen kun huskes for tumulten efter duellen.

Se klippet øverst

Tidligere fik ireren en medicinsk suspendering af UFC, men konsekvenserne af de aparte scener vokser stadig.

Nu er de begge blevet spærret for at kæmpe i staten Nevada. Det fortæller Bob Bennett, der er administrerende direktør for Nevada Athletic Commission.

Der vil være en høring den 24. oktober, og herefter vil man beslutte, om de skal suspenderes fra at kæmpe i staten på ubestemt tid. Skulle det blive en realitet, vil det være et hårdt slag, da Las Vegas i ørkenstaten er den oplagte scene til de største kampe.

I øjeblikket er russerens betaling for kampen stadig tilbageholdt. Bennett ønskede ikke at fortælle mere, skriver ESPN.

Det er sejrherren fløjtende ligeglad med, skriver han i et Instagram-opslag rettet mod Ultimate Fighting Championship (UFC).

- Og en ting til; I kan beholde de penge, I tilbageholder. I virker til at have ret travlt med den del. Jeg håber ikke, de sidder fast i jeres hals. Vi har forsvaret vores ære, og det er det vigtigste. Vi bliver ved til det sidste.

Udover de to kamphaner er russerens væbner, kæmperen Zubaira Tukhugov, også i søgelyset, da han var en af dem, der kom i kamp mod McGregor oppe i buret.

Om ham skriver Nurmagomedov:

- Straf mig. Zubaira Tukhugov har intet med det at gøre. Hvis I tror, I kan få mig til at tie, så må I tro om igen. I aflyste hans kamp, og nu vil I smide ham ud, bare fordi han slog Conor. Men husk at det var ham, der slog min bror først, se bare videoen. Hvis I fyrer ham, så skal I vide, at I også mister mig.

- Vi svigter aldrig vores brødre i Rusland, og jeg vil være med ham, til det er slut. Hvis i fyrer ham, kan I lige så godt sende mig en itureven kontrakt. Ellers gør jeg det selv.

Sidst men ikke mindst nægter den russiske kraftkarl at have startet tumulten.

- Hvorfor straffer I mit team, når begge lejre sloges? Jeg er ikke enig i, at jeg startede det. Jeg afsluttede bare det, som han havde startet, skriver Nurmagomedov med reference til Conor McGregors angreb på en bus, han sad i, samt de mange fornærmelser ireren kom med op til kampen.

Absurd løn i buret: Tjener svimlende beløb på megakamp

Bor i en campingvogn: OL-helt satser alt for sin nye drøm

Verdens bedst betalte idrætsstjerner gennem tiderne – dette har de brugt pengene på