Første nederlag til MMA-dansker: Vidste jeg snart ville tabe

Nicolas Dalby måtte lide sit første nederlag i MMA, da danskeren efter et intenst opgør søndag aften måtte sande, at amerikaneren Zak Cummings var lige det stærkere

UFC Fight Night 86 i den kroatiske hovedstad Zagreb blev slet ikke den danske succes, som mange havde håbet på.

Først blev dansk-bosniske Damir Hadzovic hamret i gulvet med en monster-knockout af sin russiske modstander Maibrek Taisumov i sin UFC-debut, og senere samme aften måtte den mere rutinerede Nicolas Dalby også gå slukøret ud af buret som taber.

TV: Se det dramatiske knockout, da Hadzovic blev stoppet

Dalby led sit første nederlag i sin professionelle MMA-karriere, da amerikanske Zak Cummings vandt efter tre runder med dommerstemmerne 30-27.

Den danske MMA-kæmper fightede flot gennem hele kampen og gav sig ikke, selvom amerikaneren kom med flere rene og hårde træffere. I tredje runde fik Cummings endda Dalby ned i gulvet, men danskeren kæmpede heroisk og undgik et KO.

På trods af den fine indsats var det dog ikke nok at vinde på point. Den danske MMA-kæmper ser dog allerede fremad.

- Jeg kunne have gjort nogle ting bedre, så det gør jeg næste gang. Andet er det ikke så meget at sige. Min egen fornemmelse var dog, at 30-27 måske var lige i overkanten.

- Men jeg har altid vidst, at jeg skulle tabe på et eller andet tidspunkt. Jeg har ikke gået så meget op i at have en ubesejret rekord. Det har ikke rigtigt betydet det store for mig, sagde Dalby i et interview med TV3 Sport efter opgøret.

Du kan se bidder fra kampen i videoen øverst i artiklen.

5 kommentarer
Vis kommentarer