Glemte den vigtigste regel: Hvad laver du, dude?

Et spektakulært højdepunkt har vakt opsigt

Foto: Jeff Bottari/Ritzau Scanpix
Foto: Jeff Bottari/Ritzau Scanpix

Du kan købe adgang til det store brag mellem HB Torshavn og B36 Torshavn lige her, mens du også får adgang til at kunne se resten af kampene fra den færøske liga

'Protect yourself at all times', lyder kampsportens mantra, men det blev glemt allerede i første runde.

UFC-stævnet i Las Vegas var ikke pakket med prominente kampe, men underholdningen var alligevel i højsæde, og det skyldes blandt andet kampen mellem Spike Carlyle og Billy Quarantillo.

Førstnævnte havde egentlig godt styr på det i startfasen og arbejdede ovenpå sin modstander. Pludselig rejste han sig op og gik mod ringhjørnet. Han må næsten have troet, at omgangen var forbi.

Quarantillo fløj op og sprang på 'The Alpha Ginger'.

Han landede et hårdt slag, som kom svingende bagfra. Carlyle røg i gulvet, og først dér sluttede første runde.

- Hvad laver du, dude?, lød det overrasket fra en kommentator.

Kampen endte med at gå tiden ud, og den kunne let have endt uden vinder, da det var meget tæt. Quarantillo trak dog det længste strå, mente dommerne.

Foto: Jeff Bottari/Ritzau Scanpix
Foto: Jeff Bottari/Ritzau Scanpix

Efter kampen tog Carlyle det dog med oprejst pande.

- Om jeg taber eller vinder, så er jeg her for at underholde. Og det gjorde jeg, så I må hellere bygge mig en statue nu, lyder det fra spasmageren, der startede fighten med et flyvende spark. Så var vi ligesom i gang.

UFC-præsident Dana White ved, at underholdningen kommer først, og selvom den omtalte kamp ikke blev valgt som aftenens bedste, så fortæller den magtfulde herre, at Spike Carlyle og Billy Quarantillo alligevel får en form for bonus.

- Det var et vaskeægte hundeslagsmål. Jeg smider noget ekstra i puljen til de to, siger han.

Begge kæmpere kunne have afgjort dysten undervejs, men den måtte altså gå tiden ud.

Se også: Playmate vil købe topklub

Jennifer Lopez forsøger igen at blive klubejer. Foto: Ritzau Scanpix Anden sport - 31. maj. 2020 - kl. 20:15 Nu vil hun smide kassen

Se også: Ren luksus: Megastjerne viser frem

Jacob Friis skal tage ekstra hensyn for ikke at bringe eventuel smittefare til datter, der har været igennem et frygteligt sygdomsforløb. Foto: René Schütze Sport og Spil Superliga-træner med kræftsyg datter: - Luften blev slået ud af mig

David Nielsen er snublende nær en slutspilsplads. Har han is nok i maven, spørger Ekstra Bladets Stig Tøfting. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Har du is nok i maven, David!

5 kommentarer
Vis kommentarer