Kæmpe røvfuld: Patrick banket af Mark O.

Mark O. Madsen gjorde som ventet kort proces mod Patrick Nielsen lørdag aften i K.B. Hallen

MMA-kæmperen Joachim Christensen var selv til stede i KB Hallen og fortæller her, hvordan han oplevede den noget korte forestilling. Producer: Lasse Brøndal

K.B. HALLEN (Ekstra Bladet): Hertil og ikke længere.

Patrick Nielsen fik lov at træde ind i K.B. Hallen lørdag aften. Han fik sågar lov til at træde op i oktagonen for at møde Mark O. Madsen i den imødesete 'Ingen udvej'-MMA-kamp ved Olympian Fight Night.

Men så gik den heller ikke længere.

Bokseren fik tæv.

Mark O. Madsen gik hårdt til sin modstander fra start og fik ham i gulvet uden at blive ramt af det eneste reelle våben, Patrick Nielsen havde med sig.

Det så voldsomt ud
Han fik elimineret Nielsens muligheder for slag, kom ind på kroppen af sin modstander og tvang ham i gulvet, inden denne havde skridtet hele oktagonen af.

Det så voldsomt ud, da falstringen greb om sin modstander, løftede ham op og tordnede ham i gulvet. Siden kom Patrick Nielsen aldrig på benene igen.

To et halvt minut tog det. Så var Nielsen havnet i et regulært mareridt og måtte stoppe kampen.

34-årige Mark O. Madsen har nu vundet otte ud af otte kampe, siden han i januar sidste år genoptog karrieren som professionel MMA-kæmper.

Optakten var præget af et kulturelt kæmpeskel mellem de to. Den ene, en Albertslund-dreng med så meget vestegnsblod i årerne, at det nærmest står ud af øjenkrogene på ham, havde den der tilbagelænede 'slap-af-jeg-har-styr-på-det-attitude, som kun han kan personificere.

Berettigede spørgsmål
Armene over kors, altid fashionably late, for tung på vægten og forholdsvis ligeglad med det. Næsten for meget attitude.

Og så hans diametrale modsætning i skikkelse af en firskåren falstring, hvor attitude er noget, man skylder ud i lokummet et kvarter efter, man har taget de første 100 mavebøjninger klokken seks om morgenen. Professionel til fingerspidserne og forholdsvis irriteret over manglen på samme hos modparten.

Mange havde stillet spørgsmålstegn ved den sportslige berettigelse mellem en efterhånden rutineret MMA-kriger med OL-sølv i brydning på cv'et, og så en bokser uden noget som helst erfaring med sporten.

De spørgsmålstegn viste sig at være berettigede.

Et enkelt hug, og så kan det hele være slut for Mark O. Madsen og hans familiesatsning. Foto: Jonas Olufson MMA Familiens økonomi på spil: Et lucky punch fra katastrofen

Carlos Zamora lagde ansigt til en masse øretæver. Foto: Tariq Mikkel Khan MMA Tv-kendis fik masser af tæsk

MMA Efter nøgen-show: - Jeg skal mose ham

Joyce Viera har endnu ikke haft held til at få sit store gennembrud i MMA-sporten. Men det kan da være, at den seneste slag-kombination kan hjælpe hende på vej. Privatfoto MMA MMA-babe gav strand-onanist en på skallen

MMA UFC-stjerne gruppevoldtaget: - Jeg bad til, at det snart var slut

 

1 af 7 Foto: Tariq Mikkel Kahn
2 af 7 Foto: Tariq Mikkel Kahn
3 af 7 Foto: Tariq Mikkel Kahn
4 af 7 Foto: Tariq Mikkel Kahn
5 af 7 Foto: Tariq Mikkel Kahn
6 af 7 Foto: Tariq Mikkel Kahn
7 af 7 Foto: Tariq Mikkel Kahn
476 kommentarer
Vis kommentarer