Mark O. Madsen indgår historisk samarbejde

Dansk MMA's mest berømte ansigt har tegnet kontrakt med superstjernens manager

Mark O. Madsen var senest i aktion mod Patrick Nielsen i K.B. Hallen 8. juni. Foto: Tariq Mikkel Khan
Mark O. Madsen var senest i aktion mod Patrick Nielsen i K.B. Hallen 8. juni. Foto: Tariq Mikkel Khan

Sommerens tre uger lange træningstur til Las Vegas har kastet mere end almindelig hygge af sig for Mark O. Madsen.

Fredag kan MMA-kæmperen fortælle, at han har skrevet kontrakt med verdens førende MMA-manager, Ali Abdelaziz, og Dominance MMA, som hans firma hedder.

Det er samme mand, der har UFC-stjernen Khabib Nurmagomedov i stalden.

- Ali er manden i Vegas. Han er den førende MMA-manager i verden. Jeg prøver så vidt muligt at alliere mig med de bedst mulige ressourcepersoner, og der er Ali en vigtig brik. Ali har direkte kontakt til præsidenten i UFC, Dana White, og har i det hele taget alle de rigtige kontakter. Det er en kæmpe chance for mig, siger Mark O. Madsen.

Udover den øgede mulighed for at finde større aftaler internationalt, bliver danskeren en del af et fighter-fællesskab, der kan styrke den sportslige udvikling hos ham.

- Ali kan give mig adgang til de vildeste træningscamps med de bedste kæmpere i verden. Deriblandt Khabib, som jeg allerede har trænet med, siger Mark O. Madsen og refererer til ugerne i Las Vegas i juli.

Ali Abdelaziz har stor erfaring i sporten og har forhandlet nogle gevaldige aftaler på plads gennem årene. Han havde blandt andet en finger med i spillet, da Khabib og Conor McGregor rendte ind i hinanden i historiens største MMA-brag sidste år.

Og han ser store muligheder i danske Madsen.

- Jeg ser Mark som en Ferrari. Han har bare brug for en god garage. Og jeg kan slet ikke vente med at få Ferrarien ud på vejen, siger han.

Se også: Efter øretæve: Her er Patricks plan

Nicolas Dalby er tilbage i UFC. Foto: Videograb Anden sport - 27. jul. 2019 - kl. 22:51 Her bryder dansk MMA-kæmper ud i gråd

Se også: Uhyggelige billeder: Hurtigste knockout nogensinde

Se også: Dansk fighter i bizar kamp: Vi skøjtede rundt i blod

Privatfoto Sport og Spil Begrænset succes: Så kom nye bryster og berømmelse

Peder Forsman fandt sine ofre via netdating. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Her er boksepromotors uhyggelige fortid

Jonas Mågård i aktion ved et MMA-stævne i Brøndby i 2014. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Dansk MMA-stjerne dømt: Kvalte 16-årig til bevidstløshed

22 kommentarer
Vis kommentarer