McGregor smider bombe: Stopper øjeblikkeligt

Den irske verdensstjerne Conor McGregor har meldt på Twitter, at han indstiller karrieren i MMA

McGregor smider bombe: Stopper øjeblikkeligt

McGregor er lidt af en balledemager. Se tre vilde øjeblikke med stjernen her. Video/redigering: AP,TMZ/Kristian Hansen

Conor McGregor trækker stikket og forlader MMA. Den irske superstjerne har meddelt på Twitter, at han indstiller karrieren.

- Hej venner. En hurtig meddelelse. Jeg har besluttet at forlade sporten, der er kendt som MMA i dag. Jeg ønsker alle mine gamle kolleger alt det bedste i sporten. Jeg tilslutter mig nu mine tidligere konkurrenter, der også er trådt tilbage, skriver 30-årige McGregor.

Den kontroversielle kæmper har haft en glorværdig karriere, hvor han har fået det maksimale ud af de slag og spark, han har givet og modtaget. Men han slutter på alt andet end toppen.

Hans sidste fight blev det gigantiske MMA-brag mod Khabib Nurmagomedov, der 'blev solgt' som historiens største kamp. Men afviklingen endte som en regulær skandale, hvor begge krigere stod tilbage som tabere. Den ene i kampen. Den anden efter dysten.

Først blev McGregor sat til vægs i buret, da han måtte kapitulere og tappe sig ud af et såkaldt neck cranck.

Siden gik triumfatoren Nurmagomedov komplet amok og hoppede ud af octagongen for at angribe folk i McGregor-lejren. Russeren havde følt sig voldsom provokeret både før og under kampen.

Ireren selv har dog heller ikke opført sig eksemplarisk i løbet af karieren. En kavalkade af dramatiske episoder uden for ringen har givet ham et blakket ry, og han er flere gange kommet i karambolage med politiet.

McGregor smider bombe: Stopper øjeblikkeligt

En lettere grinende Conor McGregor løslades her mod en kaution på 83.000 kroner, efter han blev anholdt tidligere i marts. Video: AP/SNTV

Senest i marts, hvor han blev anholdt i Miami efter røveri og gadeuorden. En person ville tage et billeder af stjernen, og så gik det helt galt.

- Offeret forsøgte at tage et billede af den anklagede med sin telefon. Den anklagede slog derpå telefonen ud af hånden på ham, hvilket fik den til at falde til jorden, står der i politiets beskrivelse.

Conor McGregor er kontroversiel og farverig. Her ses han ved Super Bowl i år - få uger før sin seneste anholdelse. Foto: Ritzau Scanpix
Conor McGregor er kontroversiel og farverig. Her ses han ved Super Bowl i år - få uger før sin seneste anholdelse. Foto: Ritzau Scanpix

Den mest dramatiske tilbageholdelse af McGregor fandt sted i 2018, hvor han sammen med personer fra sit slæng forsøgte at gå til angreb Khabib Nurmagomedov, der netop havde forladt et pressemøde forud for de to stjerners kamp i Las Vegas.

En video viste her, hvordan ireren blandt andet forsøgte at smide et hegn efter bussen, hvor Nurmagomedov sad i .

Med sin exit fra sporten kan McGregor nu muligvis skrue ned for skandalerne i den MMA-sport, som han har tegnet på godt og ondt. Sikkert er det, at han nok skal klare sig økonomisk.

MMA-stjernens vilde liv

Karrierens eskapader har gjort ham til milliardær, og på den seneste liste fra Forbes over de største indtjeninger for sportsudøvere i 2018, lå McGregor placeret på en fjerdeplads. Han skulle have tjent ikke færre end 99 millioner dollars i året forinden.

Han kommer på den led ikke til at savne penge. Men måske kommer han til at savne prestigen. Hele showet. Fortryder McGregor sin beslutning, vil det ikke være første gang, at han vender på en tallerken.

Han har sågar indstillet karrieren tidligere. På Twitter. I 2016 lagde han denne besked ud på det sociale medie ...

 

- Det var lidt pinligt, da vi fik et råd om at købe glidecreme til håret

Vælter sig i succes: Thorup tager Belgien med storm

Hareide undrer sig over danskerne: I er svære at begejstre