McGregor stopper karrieren - igen

Conor McGregor melder søndag morgen, at det er på tide at stoppe som MMA-kæmper. Spørgsmålet er så, hvor længe det holder

Conor McGregor stopper. Tilsyneladende. Arkivfoto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix
Conor McGregor stopper. Tilsyneladende. Arkivfoto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Han gjorde det i 2016, og han gjorde det sidste år.

Nu stopper den irske verdensstjerne Conor McGregor så karrieren igen.

Det skriver han søndag morgen dansk tid på Twitter.

- Hej med jer, jeg har besluttet mig for at stoppe med at slås. Mange tak for alle de utrolige minder! Det har været noget af en tur! Her er et billede af mig selv og min mor i Las Vegas efter en af mine VM-titelsejre, skriver han blandt andet.

Skal man tro hans følgere på de sociale medier, skal man ikke lægge alt for meget i det.

De trækker lidt på skuldrene, smiler og spørger så sig selv, hvor mange gange han har gjort det, og hvor rige de ville være, hvis de havde fået fem dollars for hver gang, han havde sagt det...

Han trak sig officielt tilbage første gang i 2016 efter nederlaget til Nate Diaz ved UFC 196. Det holdt nogle få måneder.

Var klar på rematch
Et halvt års tid efter sit berømte nederlag til Khabib Nurmagomedov i Las Vegas i efteråret 2018 annoncerede han så et nyt karrierestop, men i januar i år vendte han retur samme sted og bankede Donald Cerrone sønder og sammen på 40 sekunder.

Hvis karrierestoppet rent faktisk er alvor, må det siges at komme på et underligt tidspunkt for den 31-årige stjerne, der siden sejren i januar har kæftet op om at ville møde og banke Khabib i en rematch, mens der den seneste måned har været lagt i kakkelovnen til et brag mod Anderson Silva.

Han har vundet 22 af 26 kampe i sin MMA-karriere og er tidligere UFC-mester i både fjervægt og letvægt.

Han har præsteret en af de hurtigste knockouts i UFC's historie. Det skete mod José Aldo ved UFC 194, da han besejrede sin modstander på bare 13 sekunder.

Han blev den første kæmper i UFC-historien til at have to bælter i to forskellige vægtklasser, da han besejrede Eddie Alvarez ved UFC 205 og dermed tog bælterne i både letvægt og fjervægt.

Deler utallige nøgenbilleder: Derfor gør de det

Joanna fik skræk-skade: - Lignede en zombie

I flæsket på rivalen: Du sælger jo sex!

Begrænset succes: Så kom nye bryster og berømmelse

Kom med bag kulissen: Superligaens ny virkelighed