Annonce:
Annonce:

McGregor truet på livet: Mafiaen jagter MMA-stjernen

Den irske kriminal-journalist Paul Williams hævder, at Conor McGregor er jaget vildt af den irske mafia, der kræver dummebøder i millionklassen af den rige MMA-kæmper

McGregor har gennem hele sin professionelle været stor i slaget - måske lidt for stor til den irske mafias smag, viser det sig nu. (Video: AP/SNTV)
Annonce:
Følg MMA

Et relativt uskyldigt pub-slagsmål kan muligvis få voldsomme konsekvenser for Conor McGregor.

Den irske MMA-stjerne var i søndags involveret i et slagsmål i pubben The Black Forge i den forstad til Dublin, hvor han er vokset op. Et øjenvidne beretter, at McGregor ikke just optrådte som en gentleman, da han startede et slagsmål med en anden mand. To andre trådte til, og også de fik nogen på hovedet.

Problemet er, at han kan have lagt sig ud med de forkerte.

For en af mændene, der lagde sig imellem, er enten i nær familie med eller rent faktisk Graham 'The Wig' Whelan, der er et højtstående medlem af Kinaham-kartellet. En af to store irske mafia-karteller, der i et par år har ligget i åben krig.

Annonce:

Det er folk, man ifølge den velinformerede og respekterede irske kriminal-jornalist Paul Williams ikke skal lægge sig ud med. I en kommentar i den irske avis Independent skriver han i hvert fald, at hans kilder fortæller ham, at McGregor er jaget vildt og i alvorlig fare.

- Uden selv at være ude om det ser det ud til, at han tilfældigvis har krydset klinger med medlemmer af Kinahan-kartellet, der omfatter mennesker, der er vant til at dræbe - en af dem har mindst tre mord på samvittigheden i sin dystre karriere.

- Offentligheden skal huske på, at disse mennesker er psykopatiske skurke, der ikke har nogen grænser. Hvis du skader dem, vil de enten slå dig ihjel, skade dig alvorligt, eller også vil de simpelthen lade dig og din familie leve i evig frygt, skriver Paul Williams, og han uddyber i sit eget tv-show, Newstalk Breakfast:

- Conor McGregor er potentielt i meget, meget alvorlig fare.

- Han har - tilfældigt eller ej - krydset klinger med meget, meget tunge drenge eller med nogle, der er i familie med nogle ,eget, meget tunge drenge, der kan være en meget alvorlig trussel mod hans sikkerhed - og potentielt hans liv.

Annonce:

- Disse fyre er ligeglad med, hvem Conor McGregor er, hvad han står for, eller hvor magtfuld han er. De vil trække ham med ned i sølet, siger Paul Williams.

En værre gang nonsens
Rygtet i Irland går, at Kinahan-familien har forlangt 900.000 euro (6,7 millioner kroner) fra McGregor i 'dummebøde' for hans gerninger. Umiddelbart intet problem at betale for McGregor, der alene for sin boksekamp mod Floyd Mayweather ifølge eget udsagn tjente 120 millioner pund (en milliard kroner).

Det og hele historien om, at Conor McGregor og hans familie er i fare, afviser MMA-stjernens far Tony McGregor over for Irish Mirror:

- Som jeg ser det, er 95 procent af hele denne historie det rene nonsens, og de sidste fem procent er stærkt overdrevet.

- Det er en fjer, der er blevet til fem høns, og det er ved at blive lidt for morsomt. Vi har intet at frygte overhovedet. Der er ingen efter os for noget som helst.

- Vi er en lovlydig familie, og vi vil forblive en lovlydig familie, siger Tony McGregor.

Annonce:

Ifølge Paul Williams burde Conor McGregor forlade landet for sin egen sikkerheds skyld, men noget tyder på, at Conor McGregor enten ikke har tænkt sig at flygte - eller også at han rent faktisk ikke har noget at frygte.

I hvert fald er han stadig i Dublin. Det fremgik med al ønskelig tydelighed torsdag, hvor han troppede op i retten for at modtage dom for en fartbøde, han ikke har betalt.

Ifølge Irish Sun mødte McGregor op, fortalte at han havde forsøgt at betale den oprindelige bøde på 80 euro (600 kroner) og accepterede at betale en ny bøde på 400 euro (knap 3000 kroner).

McGregor forbrød sig mod den vigtigste regel: Nu undskylder den arrige irer

Sportens største stjerne går amok: Stormer ringen og angriber dommeren

MMA-stjernens vilde liv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: