Med på afbud: Her knockouter brite sig til UFC-sensation

Med blot 17 dages forberedelse lykkes det Michael Bisping at blive ny UFC-verdensmester i mellemvægt

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Michael Bisping leverede en vaskeægte sensation, da han scorede UFC-verdensmesterskabstitlen i mellemvægt ved at besejre den forsvarende verdensmester Luke Rockhold på knockout i første omgang.

Briten briten fik først tilbudt titelkampen for 17 dage siden, da den tidligere mester Chris Weidman blev skadet. Samtidig var to højere rangerende UFC-fightere forhindret på grund af skader og karantæne.

Trods den begrænsede forberedelsestid udnyttede Michael Bisping sin chance og blev samtidig historiens første britiske UFC-verdensmester.

Tre minutter og 30 sekunder inde i første omgang ramte Bisping den forsvarende mester med en venstre, som tydeligt ryster ham. Udfordreren gav ingen chancer for Luke Rockhold til at komme sig, men kastede sig over ham for og lukkede kampen med en byge af slag.

Se den saftige knockout i klippet ovenfor

- Jeg har kæmpet, siden den dag jeg blev født. Det er det eneste, jeg nogensinde var god til. Jeg er bare en helt almindelig fyr, som gerne vil takke min familie for at støtte mig. Uden dem eller de britiske fans kunne jeg ikke have gjort det, siger den nye verdensmester.

37-årige Michael Bisping har kæmpet 26 gange i sin ti årige UFC-karriere.

Han slog tidligere på året i London brasilianske Anderson Silva, som i en årrække var en af UFC-sportens største stjerner.

MMA-mysteriet: 'Pensioneret' superstjerne droppet

Chok i MMA-verdenen: Stjerne-kæmper død af skader

Michael Bisping hjulper efter sin knockout. (Foto: AP)
Michael Bisping hjulper efter sin knockout. (Foto: AP)

Før mega-braget: UFC-stjerne reagerer på dødstrusler

UFC-boss skærer igennem: Superstjerne 'flippede ud'

UFC: Holloway og Lamas i vildt slagsmål: