MMA-kæmper død efter kamp

Den usbekiske MMA-kæmper Bezkod Nurmatov døde mandag af blødning i hjernen efter brutal kamp

Bezkod Nurmatov blev blot 27 år. Foto: PR FOTO
Bezkod Nurmatov blev blot 27 år. Foto: PR FOTO

Det er altid forbundet med stor risiko, når en kæmper entrer en boksering eller en MMA-oktagon.

Her risikerer man at betale med sit helbred eller i de allerværste, sjældne tilfælde sit liv.

Og det er desværre præcis den skæbne, der ramte den usbekiske MMA-kæmper Bezkod Nurmatov, der døde mandag efter at have ligget i koma i tre dage efter et brutalt opgør mod Beslan Isaev. Det skriver Kimura.

Du kan se hele den skæbnesvangre kamp HER

Nurmatov blev betragtet som en kommende stjerne i sit hjemland, hvor han havde kæmpet sig til ti sejre på stribe, inden han skulle op mod Isaev ved stævnet ABC 100.

Det skulle vise sig at blive hans sidste.

Efter kampen blev ham ramt af en blødning i hjernen, og blev i al hast kørt på hospitalet. Her kunne man ikke forhindre, at han gik i koma, og efter tre dage drog han sit sidste åndedrag mandag.

Han blev 27 år.

Bezkod Nurmatov betalte den højeste pris for sin MMA-karriere. Foto: SERGEI SAVOSTYANOV
Bezkod Nurmatov betalte den højeste pris for sin MMA-karriere. Foto: SERGEI SAVOSTYANOV
 

Bezkod Nurmatovs repræsentanter har endnu ikke forholdt sig offentligt til det tragiske dødsfald, men på usbekerens Instagram-profil giver mange fans udtryk for deres sorg og fortvivlelse.

- Lige nu er det søndag. Jeg sidder med en energidrik for at holde kørende lidt endnu. Vi er holdt ind på en rasteplads på vej hjem. Det er den kontrast. Den scene og kulisse var fuldstændig vanvittig. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det må du forstå. Til daglig går jeg jo rundt i min dejlige, hyggelige lille hverdag hjemme på Lolland-Falster, fortæller Mark O. Madsen. Foto: Claus Bech. MMA Overrasket Mark O.: Fik på næsen af træner

Mark O. Madsen hyldes efter sin debut i UFC. Foto: Anthon Unger MMA Kæmpe UFC-ros: - Han er en stor stjerne

Mark O. Madsen var overvældet efter sin overlegne sejr over Danilo Belluardo i Royal Arena. Foto: Anthon Unger MMA Overvældet efter debut-tæsk: - Har aldrig oplevet noget tilsvarende