MMA-stjerne chokerede alle: Nu ændrer han mening

Conor McGregor chokerede hele MMA-verden i sidste uge, da han annoncerede, at han stoppede karrieren. Det lignede dog et spil for galleriet, for ireren meddeler nu, at han er klar til at gå i ringen igen

Conor McGregor stopper alligevel ikke karrieren. (Foto: AP)
Conor McGregor stopper alligevel ikke karrieren. (Foto: AP)

- Tak for denne gang. Jeg har besluttet at stoppe ung.

Superstjernen Conor McGregor chokerede hele MMA-verden med sin kryptiske Twitter-besked i sidste uge, da han ud af det blå stoppede sin ellers succesfulde karriere.

Nate Diaz slog Conor McGregor i det, der viste sig at være irerens afskedskamp (Foto: AP) MMA MMA-stjerne chokerer: Jeg stopper karrieren

Mange fans måbede over beslutningen og begræd pensioneringen, mens andre satte spørgsmålstegn ved, om McGregor nu mente det, han skrev. De skeptiske MMA-tilhængere beskyldte den irske stjerne for at køre en forhandlingstaktik over for UFC-præsidenten Dana White, og det virker til, at de mistroiske fans fik ret.

Mandag morgen dansk tid tweetede McGregor, at han er tilbage i buret i juli, og han takker blandt andet White for godt samarbejde.

Den 27-årige kæmper var ellers blevet fjernet fra UFC 200-stævnet i juli efter sin 'pensionering', hvor han skulle have mødt amerikanske Nate Diaz i en rematch efter det smertelige nederlag i marts.

Nu ser det dog ud til, at MMA-fansene alligevel får deres storkamp til sommer.

Dana White og resten af UFC har intet meldt ud endnu, og derfor bliver der igen spekuleret i, om McGregor endnu engang spiller for galleriet og presser UFC-ledelsen til at tage stilling.

Conor McGregor har meddelt, at han har trukket sig tilbage. (Foto: AP) MMA UFC-boss skærer igennem: Superstjerne 'flippede ud'

TV: Gense da McGregor fik tæsk mod Diaz i en blodig kamp:

9 kommentarer
Vis kommentarer