'Modbydeligt og forkasteligt': Superstjernen anholdt efter busangreb

Den irske MMA-fighter Conor McGregor er nu i politiets varetægt, efter han gik amok ved et pressemøde i nat

McGregor har nu meldt sig selv efter han torsdag gik amok. Video: AP

Er der noget, som MMA-fighteren Conor McGregor kan, så er det at skabe opmærksomhed omkring sin egen person, uanset hvor han befinder sig.

Det skete igen i nat, hvor den kontroversielle irer af uforklarlige årsager gik amok på en bus, hvor to andre MMA-fightere Khabib Nurmagomedov og Michael Chiesa opholdt sig efter et pressemøde op til et stævne.

En video viser, hvordan McGregor blandt andet forsøgte at smide et sikkerhedshegn efter bussen.

Der blev ligeledes smidt en stol af sted, som smadrede et vindue, og MMA-kæmperen Michael Chiesa pådrog sig nogle rifter i ansigtet.

Nu er den iltre irer blevet arresteret for sin opførsel, efter han selv meldte sig. Det skriver flere amerikanske medier.

Der er endnu ikke kommet en officiel forklaring på, hvorfor McGregor pludseligt gik amok. Men flere spekulerer i, at det kan have noget at gøre med, at UFC har gjort alvor af truslerne om at fratage McGregor hans bælte i letvægtsklassen, da han ikke har villet stille op i ringen siden november 2016.

McGregor i ringen mod Mayweather- Foto: AP/Isaac Brekken
McGregor i ringen mod Mayweather- Foto: AP/Isaac Brekken
 

McGregor, der i stedet har haft travlt med at tjene kassen ved at bokse mod Floyd Mayweather, reagerede på nyheden på Twitter ved at skrive:

- Der er ikke nogen, der tager noget som helst fra mig.

Men faktum er, at Khabib Nurmagomedov, som var en af dem, der sad i bussen, i weekenden har mulighed for at overtage irerens bælte - og det kan være forklaringen på, hvorfor McGregor og hans slæng gik amok i nat.

UFC's præsidenten, Dana White, er rystet og chokeret over McGregors opførsel. 

- Han kommer til at blive sagsøgt fra flere sider. Det her var virkelig et dårligt karrierevalg fra hans side. Det er modbydeligt og forkasteligt, siger han.

Den 29-årige Conor McGregor tørner i slutningen af august sammen med Floyd Mayweather i Las Vegas. Foto: AP Sport og Spil MMA-stjernens vilde liv

Se også: Vanvittige scener: McGregor amok i New York

Se også: Mayweather genåbner krigen mod McGregor

Conor McGregor kan have lagt sig ud med de helt forkerte hjemme i Dublin. Foto: AP/John Locher MMA - 30. nov. 2017 - kl. 18:24 McGregor truet på livet: Mafiaen jagter MMA-stjernen

74 kommentarer
Vis kommentarer