Nyt Mayweather-stunt: Pønser på MMA

En kryptisk video på Floyd Mayweathers Instagram tyder på, at bokseren kan være på vej mod at prøve kræfter med MMA

Da Mayweather og McGregor mødte hinanden sidste år i Las Vegas, løb Floyd Mayweather med sejren. Foto: Isaac Brekken
Da Mayweather og McGregor mødte hinanden sidste år i Las Vegas, løb Floyd Mayweather med sejren. Foto: Isaac Brekken

Der har længe været stille omkring den amerikanske bokser Floyd Mayweather, der ikke har været i ringen, siden kampen mod MMA-fighteren Connor McGregor i august sidste år.

Nu vidner et nyt videoklip på bokserens Instagram om, at han kan være på vej til at udfordre McGregor på ireren ottekantede hjemmebane.

Boksning Mayweather genåbner krigen mod McGregor

Mayweather havde ellers indstillet sin professionelle karriere, da han sidste år gik i ringen og besejrede McGregor, men han kan nu være på vej mod endnu et comeback.

Den korte video viser Mayweather i en MMA-ring, hvor han tilsyneladende afslører, at 2018 vil stå i MMA-sportens tegn.

- 2018 Floyd Money Mayweather, MMA. What are the odds, Paddy? What are the odds? - lyder den kryptiske besked i videoen på bokserens Instragram.

Kampsportsfans venter spændt
Videoen har fået fans af både boksning og MMA til at spekulere på, om der er endnu et opgør på vej imellem Mayweather og Mcgregor, men denne gang på McGregors hjemmebane.

Han er dog iført shorts med logo fra den irske bookmaker Paddy Power, og med selskabets vane for PR-stunts kan videoen sagtens være endnu et. Floyd Mayweather er ikke typen, som har for vane at takke nej til et salær.

Skulle et revancheopgør blive en realitet, kan de to fightere formentlig se frem til en gavmild økonomisk kompensation. Sidste gang de mødtes, tjente de nemlig begge mere end 100 mio. dollars på at møde op.

Foto: Isaac Brekken/AP Boksning Mike Tyson vil åbne kæmpe cannabis-farm

På trods af at Michael Jordan stillede basketballskoene på hylden for sidste gang i 2003, tjener legenden fortsat massevis af penge. Foto: /Ullstein Bild/All over Press Sport og Spil Verdens bedst betalte idrætsstjerner gennem tiderne – dette har de brugt pengene på

Tro det eller ej ... Den rapkæftede MMA-stjerne Conor McGregor var rent faktisk en ganske habil fodboldspiller tilbage i ungdommens år. Foto: John Locher/AP MMA Fra målmaskine til hardhitter: Her er stjernens 'hemmelige' fortid

21 kommentarer
Vis kommentarer