Officielt: Ja, her er Rousey uden en trevl

Sports Illustrated går triumferende til bekendelse: Ronda Rousey optræder bodypainted i deres Swimsuit Edition, som udkommer i februar

Ronda Rousey smider det hele i det kommende Swimsuit Edition fra Sports Illustrated, men det er ikke første gang hun er blevet bedt om at optræde i sparsom beklædning (Video: Splash)

Man må sige, at det foreløbig er gået fornuftigt med lanceringen af Sports Illustrateds årlige Swimsuit Edition, hvor kvindelige modeller og sportsstjerner viser sig frem i badetøj.

Torsdag kunne man læse på magasinets hjemmeside, at Ronda Rousey måske godt kunne være at finde i 2016-udgaven af magasinet, ligesom hun var med i 2015-versionen.

Den nærmest henkastede bemærkning, der selvfølgelig var beregnet på at skabe noget opmærksomhed, blev fulgt op af redaktøren, MJ Day, der samme dag på Instagram publicerede et billede af en sportstrænet kvinde, der havde fået bodypainted en badedragt på.

Billede skaber rygtestorm: Rousey nøgen i berømt magasin

Billedet er taget bagfra, så modellen ikke så let kan genkendes. En lille tatovering på hendes ene håndled kunne dog ses på billedet, og så kunne hun må stor sikkerhed identificeres som UFC-stjernen Ronda Rousey.

Det er dog ikke ligefrem ærgrelse eller beklagelse over den lækkede nyhed, der præger Swimsuit-hjemmesiden sent torsdag aften, hvor bladet triumferende indrømmer, at der selvfølgelig er tale om Rousey:

- Hun er tilbage for andet år i træk, og Ronda Rousey slutter sig til en udsøgt skare af bodypaintede badetøj-modeller i 2016-udgaven af Sports Illustrated Swimsuit-udgave.

UFC-stjerne lagt for had: Nu giver rasende søster igen

- Jep, du læste rigtigt. Ronda er iklædt INTET ANDET END MALING på siderne i vores magasin i næste måned.

DU KAN SE BILLEDERNE VED AT KLIKKE HER.

På hjemmesiden ligger to billeder fra den nye bodypaint-serie, og en video fra foto-optagelserne med Rousey i 2015.

- Mit navn er Rondy Rousey, og jeg er UFC's bantamvægtmester for kvinder, siger Rousey som det allerførste i videoen.

Det er den 28-årige MMA-kæmper og tidligere OL-deltager i judo dog ikke længere, idet hun 14. november 2015 blev knockoutet på den mest voldsomme måde af et spark fra eks-bokseren Holly Holm ved et UFC-stævne i Australien.

Smadret Ronda Rousey: Jeg kan ikke spise et æble

Før det nederlag havde Rousey gennem et par år skabt så meget opmærksomhed om sit navn og sine hurtige, brutalte sejre i UFC-ringen, at hun var blevet en af de største sportsstjerner i USA.

Efter nederlaget til Holm måtte Rousey syes i ansigtet, ligesom hun fik slået flere tænder løse.

Den brølstærke amerikaner er dog klar til en snarlig rematch mod Holly Holm, der efter planen afvikles 9. juli. Det forudsætter dog, at Holm først vinder over Miesha Tate 5. marts i Las Vegas, Holms første forsvar af den titel, hun erobrede fra Rousey.

To UFC-brag på plads

Verdens mest brutale kvinde: Udrydder sine modstandere på under et minut

Holly Holm vandt 19 VM-kampe i boksning, før hun skiftede til MMA og UFC. Den 34-årige kvinde fra New Mexico blev modtaget som en helt hjemme i Albuquerque efter sejren over Rousey i november. (Foto: AP)
Holly Holm vandt 19 VM-kampe i boksning, før hun skiftede til MMA og UFC. Den 34-årige kvinde fra New Mexico blev modtaget som en helt hjemme i Albuquerque efter sejren over Rousey i november. (Foto: AP)
 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time