Professionel dansk atlet anholdt: Kvalte 16-årig bevidstløs

En professionel dansk MMA-kæmper er blevet anholdt for et overfald på en 16-årig. Begge er smidt ud af klubben, hvor overfaldet foregik

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
Følg MMA

En af Danmarks bedste MMA-kæmpere blev sent torsdag anholdt af Københavns Politi for et overfald, hvor en 16-årig mand blev kvalt til bevidstløshed uden for ringen i kampsportsklubben Rumble Sports på Frederiksberg.

Det oplyser flere kilder til Ekstra Bladet.

Den professionelle MMA-kæmper, der desuden var instruktør i klubben, er efterfølgende blevet løsladt igen.

Ekstra Bladet er bekendt med identiteten på begge mænd, der er blevet ekskluderet af klubben.

Sparring gik galt
De to mænd sparrede i løbet af ugen i Rumble Sports. Sparringen udviklede sig imidlertid voldsomt, og de to parter måtte efterfølgende skilles ad. Inden da nåede begge mænd at true hinanden ganske alvorligt.

Det sluttede dog ikke med det.

Dagen efter var den professionelle kæmper tilbage i klubben og gik forbi den 16-årige. Det møde var ikke i forbindelse med træning i klubben.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger spurgte han den 16-årige, om de to fortsat havde et problem, eller om de var kommet videre. Til det svarede den 16-årige, at det ville han nok finde ud af senere senere på dagen.

Det resulterer i, at MMA-kæmperen kaster sig over den 16-årige og laver et såkaldt 'choke', der får ham til at gå ud som et lys. Choke er et greb inden for MMA, men er naturligvis fuldstændig bandlyst uden for ringen.

Efterfølgende opstår der noget tumult uden for klubben, hvor flere personer med relation til den 16-årige vil have fat i MMA-kæmperen, der dog undslipper.

Anholdt af kampklædte betjente
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev overfaldet senere anmeldt til Københavns Politi, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger mødte op med kampklædte betjente på den professionelle MMA-kæmpers adresse sent torsdag aften og anholdt ham uden yderligere dramatik.

Han er siden blevet løsladt igen efter at være blevet afhørt.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Tue Trnka, der er stifter og medejer af Rumble Sports. Han er ikke en del af den daglige drift og var derfor heller ikke til stede under de to episoder, men han er bekendt med sagen.

- Jeg kan bekræfte, at der har været en hændelse i klubben, hvilket har ledt til en permanent ekskludering af to medlemmer, hvoraf den ene også er instruktør. De har begge udvist fuldstændig uacceptabel opførsel, som på ingen måde reflekterer vores værdisæt, normer eller regler.

- Optrinnet er blevet anmeldt til politiet af den ene part, og vi samarbejder selvfølgelig med myndighederne, så de får alle de oplysninger, de har brug for.

Det danske MMA-forbund, Danish Mixed Martial Arts Federation, bekræfter, at de er blevet gjort bekendt med en hændelse, og at de har kendskab til, at MMA-kæmperen er blevet anholdt og afhørt af politiet, inden han blev løsladt.

Ekstra Bladet har været i kontakt kommunikationschef hos Københavns Politi, Tasja Parize, men hun ønsker hverken at be- eller afkræfte oplysningerne om anholdelsen på nuværende tidspunkt.

Maskerede mænd skræmte børn - nu uddeler Brøndby karantæner

Ikonisk navn tilbage i F1: Bliver kollega med Kevin

Nu kommer filmen om dansk legendes historiske bedrift

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind