Annonce:
Annonce:

Rousey går til filmen: Vil ikke knalde millionærer

Efter nederlaget til Holly Holm har Ronda Rousey fokuseret på Hollywood i stedet for UFC. Samtidig langer hun ud efter sine kritikere, der mener, hun er for maskulin

Ronda Rousey er klar til at gå fra at være superstjerne i UFC, til at blive det i Hollywood. Hun har allerede indledt karrieren foran kameraet med reklamer - her for Carl's Jr.
Annonce:
Følg MMA

Der er kun gået få dage siden, Ronda Rousey blev sat i forbindelse med genindspilningen af Road House, til at hun nu dukker op på rollelisten til en ny komedie.

Universal har købt manuskriptet til filmen 'Do Nothing Bitches', hvor Ronda Rousey er udset til at spille rollen som rå lejr-instruktør for to velhavende kvinder, der får en brat opvågning efter mødet med UFC-stjernen, det skriver deadline.com.

- Jeg har et udtryk for den slags kvinde, som min mor har opdraget mig til ikke at være. Og jeg kalder det en 'do nothing bitch' eller DNB, sagde Ronda Rousey i et interview forud for UFC 190, og det er det citat, der har givet inspiration til filmen.

Ronda Rousey langer i interviewet også ud efter de kritikere, der kalder hendes krop for maskulin.

Annonce:

- Bare fordi min krop er skabt til et andet formål end at knalde millionærer, betyder det ikke, at den er maskulin. Jeg synes, den er vildt feminin, fordi der ikke er en muskel i min krop, der ikke har et formål. Jeg er ikke en 'do nothing bitch'.

Rouseys 'ikke-maskuline' krop på den røde løber i efteråret. (Video: Splash)

Bizar anklage mod Rousey: En mand på steroider

Efter nyheden kom ud, har Ronda Rousey selv delt artiklen på twitter, og hun sår dermed tvivl om, hvorvidt hun er på vej tilbage i UFC-buret foreløbig.

Det ser i hvert fald ud til, at der er nogle ting, hun lige skal have afsluttet i Hollywood, før hun igen er klar til at gå i ringen.

UFC-bossen, Dana White, har udtalt, at Ronda er klar til at gå i ringen igen, men han har i et interview forklaret, at hun har bedt om fri for at koncentrere sig om filmindspilningerne.

Holly Holm, der sendte Ronda Rousey i gulvet, skal snart ringen igen for at forsvare det bælte, hun tog fra Rousey. Det sker til UFC 200, som løber af stablen til marts.

Se billedet: Fans undrer sig over Rouseys mystiske tæer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: