Skandaløse tæsk i buret: Nu får det konsekvenser

MMA-stjernen Conor McGregor skal holde sig fra ringen i flere uger på grund af tæskene, han fik søndag

Den irske superstjerne i Mixed Martial Arts (MMA) Conor McGregor må ikke gå i ringen eller træne med kontakt de kommende uger. Det skriver BBC.

Det er konsekvensen af, at Ultimate Fighting Championship (UFC) har tildelt ham en medicinsk suspendering efter weekendens skandale-kamp mod den russiske kæmper Khabib Nurmagomedov.

McGregor tabte kampen og blev i flere omgange ramt voldsomt, og det er årsagen til den medicinske suspendering, der er ganske normalt i UFC.

Dansk OL-helt rystet efter skandale: - Det må bare ikke ske  

I alt 13 kæmpere har fået en medicinsk suspendering.

I McGregors tilfælde gælder den frem til 6. november, mens han til og med den 28. oktober ikke må træne med kontakt.

Søndagens kamp endte i ren skandale, da Nurmagomedov i sekunderne efter sejren sprang ud af ringen og angreb folk fra McGregors lejr.

Det eskalerede også situationen i ringen, hvor tabende McGregor blev angrebet af personer fra russerens lejr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: John Locher/AP
Foto: John Locher/AP
 

Se de vanvittige scener i tv-klippet øverst i artiklen

Politi og sikkerhedsfolk måtte bremse urolighederne, inden begge kamphaner og deres stabe blev eskorteret ud af hallen foran 20.000 tilskuere.

Tre personer blev anholdt i forbindelse med angrebet på McGregor i ringen efter kampen, men da ireren ikke har tænkt sig at føre en sag i forbindelse med overfaldet, er trioen løsladt igen.

Det er endnu uvist, hvad konsekvenserne bliver af optrinet, men den russiske vinder af braget har i første omgang sagt undskyld for for den voldsomme punktum.

Indtil videre bliver Nurmagomedovs præmiesum holdt tilbage. Han risikerer i stedet en stor bødestraf, længerevarende karantæne og at få frataget sin titel. Det fortæller UFC's præsident, Dana White.

- Der skete mange ting, der ikke må ske. Khabib hoppede ud og gik efter en af Conors folk, som nok provokerede ham. Og så brød helvedet løs, har White sagt om episoden.

Også den danske MMA-kæmper, Mark O. Madsen, der optrådte som ekspert i den danske tv-dækning af opgøret, er rystet over vanviddet i Las Vegas.

- Det der skete…det var forbløffelse. Hvad er det, der sker…? Khabib har vundet kampen og så stikker det fuldstændig af. I en pinlig retning, fortæller Mark O. Madsen til Ekstra Bladet.

Bor i en campingvogn: OL-helt satser alt for sin nye drøm

Verdens bedst betalte idrætsstjerner gennem tiderne – dette har de brugt pengene på

McGregor fik tørre tæsk i skandalekamp: Se højdepunkterne her

Skandaløs slutning på storkampen: Penge tilbageholdt og flere anholdt

Historiens største kamp ender i kæmpe skandale: Tilskuere slår løs på McGregor