Smækkede MMA-dronning i gulvet: Nu roser hun Rousey

Gavflaben Ronda Rousey er lagt for had efter sit KO-nederlag til Holly Holm, der dog selv nærer stor respekt for den detroniserede UFC-mester

Holly Holm har stor respekt for Ronda Rousey og nægter at tale dårligt om hende. (Foto: AP/Andy Brownbill)
Holly Holm har stor respekt for Ronda Rousey og nægter at tale dårligt om hende. (Foto: AP/Andy Brownbill)

Mens det meste af den kampsports-interesserede del af verden har travlt med at svine Ronda Rousey til efter hendes overraskende knockout i kampen mod Holly Holm, så får den detroniserede mester anderledes pæne ord med på vejen fra sin besejrer.

For selv om Holm er med på, at Rousey med sin trash-talk-stil og sit lidet sympatiske væsen formentlig ikke er på de flestes julekort-liste, så har Rouseys væsen en afgørende betydning for, at kampen overhovedet er blevet et så viralt hit, som tilfældet er.

- Ronda har været en meget dominerende mester, og hun har taget sporten til et helt nyt niveau.

- Denne kamp ville aldrig have fundet sted, hvis hun ikke har opnået, hvad hun har, så jeg har stor respekt for hende, siger hun i et interview til TMZ.com.

Her gør hun også rede for, at hendes egen personlighed er markant anderledes end Rouseys, og at hun aldrig vil bringe sig i en situation, hvor hun efter et nederlag vil se latterlig ud, som Rousey gør det nu.

Banket og ydmyget: Superstjernen måtte plastikopereres

En stærkt groggy Ronda Rousey bliver tilset, mens Holly Holm kigger bekymret på. (Foto: AP/Andy Brownbill)
En stærkt groggy Ronda Rousey bliver tilset, mens Holly Holm kigger bekymret på. (Foto: AP/Andy Brownbill)

Holm føler med Rousey - men ikke så meget, at hun har det dårligt over at have knockoutet hende.

- Misforstå mig ikke, jeg vil ikke forære min sejr væk. Den tager jeg, og jeg tog den på dominerende vis. Men det betyder ikke, at jeg vil hende noget ondt. Det betyder ikke, at jeg vil have, at andre er onde mod hende.

- Jeg synes, at folk kan være ret brutale, og når du er i en situation, som hun er i nu, så står folk klar til at svine hende til, og det har jeg aldrig ønsket, siger Holly Holm.

Der er allerede tale om en rematch mellem de to - i første omgang skal Ronda Rousey dog lige komme sig over sine skader, der afstedkom en plastisk operation af hendes smadrede læbe.

Superstjerne forudså sin egen undergang