Succes i USA: Ung dansker var nådesløs

Mads Burnell fik sin første sejr i UFC-buret, da han vandt på unanimous decision over amerikaner

Efter sit debut-nederlag i efteråret vendte danske Mads Burnell natten til mandag tilbage i UFC-buret med succes.

Efter tre omgange mod Mike Santiago i UFC Fight Night 124 i St. Louis havde den 23-årige københavner alle tre dommerstemmer på sin side - alle med 29-28 til Burnell.

Den noget mere rutinerede Santiago havde det svært mod sin danske modstander, der fra første sekund forsøgte - med held - at få sin modstander ned på måtten.

Santiago slog godt fra sig og kæmpede sig tilbage, men som minutterne gik, lignede det mere og mere dansk dominans med konstante angreb.

I de sidste minutter virkede det som om Burnell vidste, hvor det bar hen, så han fik igen sin modstander ned på gulvet, hvor han kæmpede med at få tiden til at gå, så Santiago ikke kunne angribe.

Det lykkedes så godt som til perfektion.

- Jeg er meget glad for at have fået min første UFC-sejr, sagde Burnell efter kampen.

- Stor respekt til Santiago. Han er en sand kriger, og det var en hård kamp. Brydning var nøglen til succes i aften. Jeg følte mig meget tungere, end han gjorde - og brugte det til min fordel.

- Nu da jeg har min første sejr i hus, vil jeg fortsætte med at forbedre mig, og jeg er klar til at gøre det af med hvem som helst, der kommer næste gang, lød det selvsikkert fra Burnell ifølge mmajunkie.com efter sejren.

Det var Burnells 11. MMA-optræden. Han har vundet de ni.

Han er syvende dansker i amerikanske UFC (Ultimate Fighting Championship) efter Martin Kampmann, Anna Elmose, Nicolas Dalby, Damir Hadzovic, Joachim Christensen og Christian Colombo.

UFC regnes for MMA-sportens fornemmeste liga.

Brutal dansker fik modstander til at besvime: - Det er ikke noget nyt

Kort proces! Se Mark O.'s brutale MMA-comeback her