Ud af det blå: Mayweather gør comeback mod 20-årig

Floyd Mayweather går atter i aktion. Denne gang på fremmed jord - nytårsaften

Foto: AP
Foto: AP
Følg MMA

Der er mange forskellige måder at slutte året på.

For Floyd Mayweather går vejen fra 2018 til 2019 over Tokyo og kickboxeren Tenshin Nasukawa, der er økonomiske årsager - det må det være - har indvilliget i en MMA-kamp mod den legendariske bokser.

41-årige Mayweather er egentlig gået på pension, men trådte frivilligt ud af den for at møde UFC-stjernen Conor McGregor sidste sommer. En kamp Mayweather vandt.

Siden har han ikke optrådt i nogen form for organiseret kampsport.

Men det bliver der nu lavet om på. Præcis hvordan er endnu ikke besluttet.

- Jeg ville gerne prøve noget anderledes. Jeg vil gerne vise mine evner udenfor USA og være en del af en speciel kamp. Jeg vil give folket det, de vil have: Blod, sved og tårer, siger han ifølge BBC.

Der har tidligere været talt om mulige kampe mod russiske Khabib Nurmagomedov, der på dramatisk og berømmet vis besejrede McGregor i begyndelsen af oktober i Las Vegas. Det skulle i så fald også være i MMA-regi, mens en rematch mod Manny Pacquiao sågar også har været oppe og vende.

Floyd Mayweather bankede som ventet Conor McGregor på TKO, da de to tørnede sammen i 2017. I McGregors bokse-debut i øvrigt...Foto: Eric Jamison/AP
Floyd Mayweather bankede som ventet Conor McGregor på TKO, da de to tørnede sammen i 2017. I McGregors bokse-debut i øvrigt...Foto: Eric Jamison/AP
 

Ingen af delene er dog blevet til noget.

Blot 20-årige Tenshin Masukawa kæmper i RIZIN Fighting Federation, som Mayweather har tegnet kontrakt med. Og for første gang nogensinde bliver det udenfor USA's grænser.

- Det var en overraskelse, men jeg tog imod uden betænkningstid, siger kickboxeren, der har vundet 27 kampe ud af 27. Hans MMA-karriere har budt på fire kampe - og lige så mange sejre.

- Det er det største øjeblik i mit liv, og jeg vil være manden, der ændrer historien. Det kommer jeg til med disse knytnæver, met et slag. Bare vent og se, kommer det selvtillidsfuldt fra Masukawa.

Floyd Mayweather annoncerede det naturligvis også på sin egen Instagram-konto, at der er noget i gærde med ordene 'December 31st 2018 #Tokyo'

Voldsomme billeder: MMA-kæmper tæsker hel bande med knive

Superstjernen kan ikke få nok - se hans vilde luksus-palæ

Verdensstjernen øjner milliarder: Klar til kæmpe brag

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind