UFC-stjerne fik bank efter bryst-smutter

Angela Magaña blev stoppet i weekendens UFC 218 - men først efter at dommeren havde stoppet kampen, så hun kunne få rettet på sin top, der var blevet trukket godt til side i kampens hede

Amanda Cooper havde helt styr på Angela Magaña. Foto: AP/Jose Juarez
Amanda Cooper havde helt styr på Angela Magaña. Foto: AP/Jose Juarez

Der bliver hevet og flået, når stjernerne i UFC går i ringen - og nogle gange opstår der episoder, der ikke egner sig til tv.

Det skete eksempelvis under UFC 218 i weekenden i Detroit, hvor Amanda Cooper mødte Angela Magaña.

Den kamp blev stoppet hele to gange - men første gang var blot for at give Angela Magaña en chance for at arrangeret toppen, der i kampens hede var blevet hevet af hendes højre bryst.

Den 34-årige amerikaner var fra start kommet i modvind mod Amanda Cooper, som danske UFC-fans måske kender, idet hun for et års tid siden besejrede Anna Elmose og dermed fjernede danskerens lyst til at fortsætte.

I kampen mod Magaña havde Cooper fået presset sin modstander i kanvassen med en serie slag, da kampleder Keith Peterson afbrød kampen og gav Magaña en tiltrængt pause og altså mulighed for at rettet på tøjet.

Du kan se et billede fra episoden her - UFC valgte efterfølgende at klippe episoden ud af kampens officielle video.

Det hjalp dog ikke Magaña, der i anden omgang måtte se kampen stoppet på ny - denne gang helt og aldeles - da hun ikke havde noget modsvar mod den byge af slag, Amanda Cooper sendte mod hende.

Angela Magañas ubrudte stribe af nederlag strækker sig nu over fem og et halvt år. Alligevel er hun et stort navn i UFC - ikke mindst på grund af hendes konstante udfald på de sociale medier, hvor hun lægger sig ud med de store stjerner.

UFC 218 bød i øvrigt på flere spektakulære kampe. Som da Francis Ngannou knockoutede Alistair Overeem:
Se også: Uhyggelig knockout: Slået til plukfisk med ét slag

Conor McGregor kan have lagt sig ud med de helt forkerte hjemme i Dublin. Foto: AP/John Locher MMA - 30. nov. 2017 - kl. 18:24 McGregor truet på livet: Mafiaen jagter MMA-stjernen

Se også: Chok-melding: Stjernen over dem alle kan være færdig

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen